Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Manželia ponúkajú prácu za rozprávkový plat: Inzerát má však strašidelný háčik

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

EDINBURGH - Na prvé počutie znie všetko super. Škótsky pár hľadá opatrovateľku pre dve deti vo veku päť a sedem rokov do krásneho historického domu na vidieku s božským výhľadom na prírodnú scenériu a kráľovským platom. Má to však háčik – v dome sa vraj dejú podivné veci.

Chceli by ste aspoň na chvíľu žiť v priestrannom historickom dome na pokojnom mieste s ročnou odmenou 56 845 eur ročne, respektíve 4 738 eur mesačne? To by chcel asi každý, ale nie každý má na to náturu. Bohatý škótsky manželský pár, ktorý hľadá opatrovateľku pre svoje dve deti, v inzeráte varuje, že v ich dome straší.

Žena v starom rodinnom albume narazila na záhadnú FOTO: Ten detail ju poriadne vydesil

Manželia ponúkajú prácu za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: childcare.co.uk)

Od opatrovateľky očakávajú nielen pravidelnú prípravu raňajok, odprevádzanie detí do školy, pomoc so školskými úlohami či bežné domáce práce. Manželia bývajú pracovne veľmi vyťažení a stáva sa, že sa doma neukážu aj štyri dni v týždni. Od opatrovateľky preto žiadajú maximálnu lojalitu a zodpovednosť.

Manželia ponúkajú prácu za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Dom, v ktorom žijú, kúpili pred desiatimi rokmi s upozornením, že v ňom straší. Mali však otvorenú myseľ a verili, že sú to len nepravdivé fámy. Do domu sa nasťahovali, ale päť posledných pestúnok, ktoré u nich bývali, odišlo so sťažnosťou, že sa v dome dejú nadprirodzené veci. Vraj sa v ňom ozývajú podivné zvuky, nábytok sa pohybuje sám od seba a sklo bez dôvodu praská. Manželia však dodali, že oni sami nikdy žiadnu nevysvetliteľnú skúsenosť nezažili a všetky zvláštne udalosti sa vyskytovali len počas ich neprítomnosti v dome. Stále veria, že je možné nájsť perfektnú a starostlivú opatrovateľku, ktorá sa u nich bude cítiť dobre.

Manželia ponúkajú prácu za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: OpatrovateľkaPestúnkaDžob
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu