Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Mladík z Anglicka predáva na internete Škodu: Zaplavila ho ponuka od celebrít

John a jeho Škoda Zobraziť galériu (3)
John a jeho Škoda (Zdroj: profimedia.sk)

LEEDS - John Delaney z Leedsu sa snaží prostredníctvom inzertného portálu Auto Trader predať svoju 15-ročnú Škodu Fabia za 550 libier (cca 620 eur). Zdá sa, že táto ponuka však oslovila skôr vtipkárov namiesto ochotných kupcov, pretože mu píšu v mene top celebrít. O vozidlo sa tak už zaujímal napríklad Lewis Hamilton, Matt Le Blanc, Olly Murs, Brian May a dokonca aj samotný americký prezident Donald Trump.

Karl (23) predával na internete zvláštnu vec: FOTO Toto je jeho "hlučná umývačka riadu"

Otázky prichádzajú aj od ľudí, ktorí predstierajú, že sú herec Sir Michael Caine, herec Derek Trotter či bývalá golfová jednotka Tiger Woods, ktorý mal nedávno opletačky so zákonom, keď ho polícia objavila, ako spí za volantom odstavaného, ale stále naštartovaného auta.

FOTO Mladík z Anglicka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Johnny hovorí, že jeho inzerát nemá vôbec žartovný charakter a snaží sa skutočne iba predať Škodu Fabia 1.4 Silverline Limited Edition. Netuší, prečo sa na neho vtipkári zamerali. "Myslím, že tie správy sú zábavné, ale už to trvá trochu dlho. Ja potrebujem to auto predať! Zdá sa, že ľudia sa na ňom snažia iba zabaviť, než by ho chceli kúpiť," posťažoval sa podľa portálu The Sun mladík.

Johnny je majiteľom staršieho auta už tri roky, no povedal si, že je čas na zmenu a zadovážil si nový Seat Leon FR 1.4 TSI.

FOTO Mladík z Anglicka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

V jednej z bláznivých správ, ktoré dostal, mu údajný gitarista skupiny Queen Brian May píše: "Potrebujem auto, aby som sa dostal na koncert bez toho, aby fanúšikovia vedeli, že som to ja." Odkaz od fiktívneho pilota F1 Lewisa Hamiltona znie: "Hej, chlape, myslím, že v budúcom roku prejdem z Mercedesu do tímu Škoda."

Predajca Johnny ale začína mať takýchto hlášok plné zuby a dodáva, že to už začína byť nepríjemné, pretože jeho Škode nič nechýba.

Viac o téme: ŠkodaAutoInzerát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu