Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Žena v starom rodinnom albume narazila na záhadnú FOTO: Ten detail ju poriadne vydesil

Detail vyvolal otázniky
Detail vyvolal otázniky (Zdroj: reddit)

BRATISLAVA - Keď sa prehrabávate starými rodinnými fotografiami, môžete veľmi ľahko naraziť na niečo, čo vás prekvapí, zarazí či priam vydesí. Jednu užívateľku takto vystrašila fotka, ktorú našla jej mama. Sú na nej vyobrazení starí rodičia a ešte... no veď uvidíte sami.

Jedna dievčina zverejnila na stránke Reddit čiernobielu fotografiu, ktorá našla jej mama, keď si prezerala staré albumy. Sú na nej zachytení jej starí rodičia v plavkách, ako ležia na tráve a nasávajú slnečné lúče. No je tu jeden detail, ktorý dievča vyviedol z rovnováhy a nevie, čo si má o tom myslieť. Dedkovo rameno drží ruka, ktorá nie je vôbec jasné, komu patrí. 

Mom recently found this photo of my grandparents and we can't figure out what's going on behind my grandpa and what that hand is

Viete, čo je na tejto FOTO nesprávne? Ľudia sú z dievčiny zmätení

Ľudia špekulujú, že za ním leží ešte ďalší muž, a že na fotke, medzi oboma sediacimi postavami, vidno jeho vlasy, čelo a takisto lakeť a predlaktie. Iný užívateľ sa zas domnieva, že to, čo iní považujú za lakeť, je vlastne ľavé koleno záhadného muža. Je celkom možné, že jednoducho nechcel byť na fotke, tak sa snažil za dedka skryť, ale celkom mu to nevyšlo. 

 

Viac o téme: ZáhadaOptický klam
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu