Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Drastický experiment: Muž jedol sto dní zmrzlinu, takto dopadol

Anthony Howard-Crow Zobraziť galériu (3)
Anthony Howard-Crow (Zdroj: Youtube/Abs & Ice Cream)

WINTER PARK - Tridsaťdvaročný Anthony Howard-Crow z Floridy sa dal na bizarný experiment. Zaumienil si, že bude jesť dlhých sto dní iba zmrzlinu, piť proteínové nápoje a k tomu si dopraje slabé alkoholické opojenie. Chcel totiž dokázať, že človek môže schudnúť bez ohľadu na to, aký typ potravy prijíma.

Youtuber verí, že každý, kto si dokáže strážiť kalórie v prijímanej potrave, vie aj kontrolovať svoju hmotnosť. Dokázať to mal jeho 100-dňový zmrzlinový experiment, pri ktorom zhodil 14,5 kilogramu. Podľa Howard-Crowa nezáleží na tom, či si človek odbehne na fast food alebo sa každý deň snaží jesť zdravšie. Kto chce schudnúť, mal by skrátka jesť menej a hlavne kalórie spáliť.

Bežné ženy vyskúšali diétu modeliek: S telom sa diali hrozné veci

Drastický experiment: Muž jedol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Abs & Ice Cream)

Počas experimentu skonzumoval Američan 2 000 kalórií denne zo zmrzliny a 500 z proteínového nápoja, do ktorého prilieval trochu alkoholu. Súčasne každý deň cvičil. Napriek tomu, že bol jeho experiment úspešný, hovorí o ňom ako o veľmi nepríjemnej skúsenosti. Asi v polovici jeho priebehu totiž pociťoval úbytok fyzických síl a mierne zhoršenie zdravotného stravu. Odniesla si to najmä jeho nálada a bojoval so stavmi podráždenosti.

Drastický experiment: Muž jedol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Abs & Ice Cream)

Napriek tomu, že Howard-Crow naozaj výrazne schudol, klesol mu zlý cholesterol a znížila sa hladina triglyceridov v jeho tele, viac by asi podobnú výzvu nechcel absolvovať. Telo totiž na správne fungovanie potrebuje rôzne zdroje kalórií a aj s ich nadbytkom sa v rámci miery dokáže vyrovnať, dodal podľa amerických médií.

Viac o téme: ZmrzlinaExperimentAnthony Howard-Crow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu