Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dievčina šokovala ľudí v priamom prenose: Trápna sexuálna SPOVEĎ o priateľovi

Ktovie, či sú po tomto ešte spolu Zobraziť galériu (2)
Ktovie, či sú po tomto ešte spolu (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Jedna vec je, keď vás nebaví sex s vaším partnerom, druhá, keď sa o túto výsostne intímnu informáciu podelíte s celým národom. Aspoň táto mladá Britka si očividne myslela, že je dobrý nápad, keď sa aj ostatní dozvedia o tom, ako strašne ju to s ním nebaví v posteli.

Louis a Aida sa nedávno objavili v televíznej šou britského komika Jimmyho Carra, Your Face Or Mine, v ktorej sa páry podrobujú testu, ako dobre sa poznajú. Reč sa zvrtla na ich sexuálny život, ktorý, ako vysvitlo, zďaleka nie je taký dokonalý, než sa možno jednému z nich zdalo. 

Taxikárka (24) zobrala zákazníčku: Po ceste náhodou zistila strašnú vec, zrútil sa jej život 

"Nie som veľmi sexuálne založená. Takže, keď máme sex, máme, keď nie, nevadí," povedala flegmaticky Aida. "Niekedy som fakt veľmi unavený. Prídem z práce a idem rovno spať," približuje svoj pohľad na vec Louis. 

Dievčina šokovala ľudí v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Úprimná dievčina ale pokračovala v nakladaní pravdy. "Veľa žien má pocit, že musí svojho partnera uspokojiť v každom prípade, zatiaľ čo mňa by nemohlo zaujímať to, či je môj priateľ uspokojený, menej." 

Mladík sa vzápätí snažil vymyslieť nejakú slovnú pomstu a spomenul Aidinu kamarátku Ameliu, ktorá sa mu ako žena veľmi páči. No Aida ho opäť veľmi rýchlo schladila, keď zahlásila, že na tú by nemal. A v podobnom duchu sa relácia niesla až do konca. Či dvojica aj po tejto úprimnej debate zostala spolu, nie je známe. 

Viac o téme: Sex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu