Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vyvarujte sa týchto SLOV vo svojom profile na zoznamke, keď chcete mať šťastie v láske

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Zoznamovanie cez internet a rôzne aplikácie sa stalo naozaj obrovským fenoménom. Ľudia sa pri zakladaní profilov zamýšľajú, čo do nich napísať, aby to pôsobilo čo najlepšie, ale zároveň bolo pravdivé. V tomto smere vám teraz prinášame zopár užitočných rád.

Britská zoznamka Illicit Encounters analyzovala profily svojich 400-tisíc užívateľov a zistila niektoré zaujímavé skutočnosti. Napríklad, že existuje ďaleko viac vecí než nevhodné oblečenie alebo rozmazaná selfie v zrkadle, ktoré vedia odradiť ľudí od toho, aby sa s vami chceli zoznámiť. Rovnako dôležité sú aj slová a výrazy, ktoré máte uvedené v profile. 

Randenie online a jeho úskalia: Najhorší prešľap, akého sa môžete dopustiť

Ak ste žena, nehovorte...

Podľa zakladateľov stránky by sa ženy nemali opisovať ako "plaché, dôveryhodné a šťastné". Namiesto toho by mali o sebe hovoriť, že sú "bacuľky a sexi". Naozaj. Opačné pohlavie priťahujú aj slová ako "čestné a sebavedomé." Na práve tieto prívlastky totiž muži najčastejšie reagujú, hoci ženy ich používajú len veľmi zriedka. 

Vyvarujte sa týchto SLOV
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Ak ste muž, nehovorte...

Na rozdiel od žien by sa muži nemali charakterizovať ako "plnoštíhli alebo bacuľatí". U opačného pohlavia to budí skôr nezáujem než príťažlivosť. Taktiež by sa muži nemali hodnotiť ako "pekní". Prieskum Illicit Encounters totiž dokázal, že ženy si na mužoch cenia viac ich charakter než vzhľad. Víťazná kombinácia slov, ktoré by mali muži uvádzať vo svojich zoznamovacích profiloch, je "úprimnosť, inteligencia a sebadôvera". 

Vyvarujte sa týchto SLOV
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: RandeZoznamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu