Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Horor po rande zo zoznamky: Mladíka skoro porazilo z toho, čo mu dievčina vyviedla

Zostala dlhšie, ako očakával.
Zostala dlhšie, ako očakával. (Zdroj: reddit/Mouthymerc)

WASHINGTON - Niekedy sa rande zo zoznamky naozaj nevydarí. Občas dostanete košom od muža či ženy, ktorý sa vám veľmi páči a zostane vám zlomené srdce, alebo by ste pre zmenu najradšej ušli hneď po prvých piatich minútach rozhovoru. Čo však v tom prípade, že sa otravného človeka nedokážete za nič na svete zbaviť? Svoje o tom vie aj mladík, ktorý o svojich peripetiách po rande napísal na sociálnej sieti.

Žena (28) si dohodla na zoznamke rande: Najhorší zážitok jej života

Muž, ktorý nezverejnil svoju identitu, na stránke Reddit uviedol, že si prostredníctvom aplikácie Tinder dohodol stretnutie s dievčaťom menom Jennifer. Ich rande sa však predĺžilo spôsobom, ktorý sa mu vôbec nepáčil.

Dievčaťu vysvetlil, že musí ráno skoro vstávať do práce, a preto nemôže dlho ponocovať. "Spýtala sa ma, či by mohla zostať na večeru a povedal som jej ok, potom zaspala a keď som sa ju pokúsil prebudiť, aby som ju požiadal, aby odišla, povedala: "Nie... som príliš unavená, " vysvetlil nešťastník s tým, že sa zachoval ako džentlmen a nechal ju spať ďalej.

Horšie to bolo ráno po prebudení, kedy odmietla opustiť jeho dom a zostala tam ďalšie dva dni. Napokon musel zavolať políciu, ktorá ju odviedla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu