Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásavica (26) dostala neslušný návrh, s nemravníkom riadne vypiekla: Poslala ho do...

Tara Natasha Zobraziť galériu (3)
Tara Natasha (Zdroj: Facebook/Tara Natasha)

LONDÝN - Tara Natasha patrí medzi atraktívne ženy, ktoré musia chlapov odháňať s lopatou. Ten, ktorý jej však cez internet naposledy posielal neslušné návrhy, ju poriadne vytočil. Aby ho odbila, vymyslela si to najnepravdepodobnejšie miesto spoločného stretnutia, no, on jej, prekvapivo, úplne sadol na lep!

Veľa mužov využíva mobilnú aplikáciu Snapchat nielen na posielanie obrázkov, ale i na zoznamovanie sa so ženami. Podobne konal aj muž, ktorý chcel prostredníctvom nej „zbaliť“ Britku Tara Natashu. Zvolil však ten najmenej romantický spôsob.

Najlepšie profilovky na zoznamke, ktoré vám zaručia rande: Ako by na nich mali vyzerať ženy a muži

Snapchatový nápadník Tare poslal niekoľko neslušných obrázkov a otvorene jej navrhol sexuálne stretnutie. Mladú ženu nemravník nenadchol a stretnúť sa s ním nemala v pláne. S trochou irónie mu odpísala, že by mala záujem o stretnutie v trojici. Nenamietal.

Kráľovská adresa

Tara chcela nezmyselnú komunikáciu ukončiť, ale muž naliehal, aby mu prezradila adresu svojho bydliska. Prvé, čo žene napadlo, bol Buckinghamský palác, ktorého adresu mu napísala. Na jej veľké prekvapenie, sexuchtivý muž ani na chvíľu nezapochyboval, nasadol do auta a vybral sa na to najneuveriteľnejšie miesto stretnutia. Vtedy sa Tara začala dobre baviť.

Krásavica (26) dostala neslušný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Keď muž dorazil k palácu, bol mierne zmätený. Netušil, kde presne by mohla Tara bývať. Dokonca jej odfotil vstupnú bránu pred palácom, kde sa práve nachádzal. Pred ňou ho však zastavila ozbrojená stráž a nepovolila mu vstup dnu. Až keď mu Tara poslala fotografiu vysmiatej kráľovnej, pochopil, že ide o žart. Vtedy sa však začal krásavici vyhrážať, pretože kvôli nej prišiel o čas aj peniaze za benzín. Tara si napokon kontakt na otravného muža zablokovala a o svoju bizarnú skúsenosť sa podelila s britskými médiami.

Krásavica (26) dostala neslušný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: ZoznamkaBuckinghamský palácTara NatashaSnapchat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu