Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena (28) si dohodla na zoznamke rande: Najhorší zážitok jej života

Priya-Alika Eliasová Zobraziť galériu (6)
Priya-Alika Eliasová (Zdroj: Twitter/@priya_ebooks)

BOSTON/LONDÝN - Ľudia využívajú internetové zoznamky na hľadanie životnej lásky alebo dobrého priateľa, s ktorým by sa mohli porozprávať či zdieľať spoločné záujmy. Virtuálna anonymita však so sebou prináša aj veľké úskalia, keďže nie všetci o sebe hovoria pravdu a snažia sa robiť krajšími a lepšími, len aby zaujali. Mnohé stretnutia preto končia rozpakmi alebo dokonca útekom. Podobný zážitok má za sebou aj 28-ročná Američanka Priya-Alika Eliasová, ktorá takmer padla z nôh, keď uvidela, kto prišiel na rande.

Krásavica (26) dostala neslušný návrh, s nemravníkom riadne vypiekla: Poslala ho do...

Mladá Bostončanka sa zoznámila na stránke OkCupid so zaujímavým mužom. Aj keď nemal úplne vyplnený profil, stačilo jej to na to, aby sa s ním dohodla na stretnutí. Právnička a spisovateľka pre portál Mirror Online uviedla, že si myslela, že to nie je žiadny starec. Priznala, že nemal uvedený vek, ale nič ju nepripravilo na to, čo sa stalo. Respektíve na to, čo jej nápadník na rande povedal.

Žena (28) si dohodla
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Twitter/@priya_ebooks)

Priya-Alika Eliasová sa so svojou skúsenosťou, ktorá sa odohrala v januári roku 2014, podelila iba nedávno na sociálnej sieti. Vtedy žila ešte v USA, no teraz sa presťahovala do Indie a rozhodla sa, že už prišiel správny čas vytiahnuť na svetlo sveta svoj príbeh.

Žena (28) si dohodla
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Twitter/@priya_ebooks)

Žena uviedla, že hoci mal muž v profile fotografiu, ťažko sa z nej dal odhadnúť jeho vek, no považovala ho približne za tridsiatnika. Zaujal však najmä opismi miest, ktoré navštívil a vyzeralo to, že si dvojica má čo povedať. Napokon sa dohodli na stretnutí v kaviarni. Vonku poriadne snežilo, a tak sa po vstupe do vnútra ešte dlho oprašovala a rozhliadala okolo.

Žena (28) si dohodla
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Twitter/@priya_ebooks)

Zdalo sa, že tu nikto nie je, iba "kopa kabátov" na kresle. "Okej, fajn, chlapík asi nie je dochvíľny. Niečo, čo máme spoločné. Objednala som si kávu a čakala. Päť minút, desať minúť, no potom sa ako z hororu začala kopa kabátov hýbať. Ukázala sa tvár a povedala hlasom, ako keď sa trie o seba staré lístie: "Ahoj, ty si Priya?"," opísala prvotný šok mladá žena.

Žena (28) si dohodla
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Twitter/@priya_ebooks)

Muž bol starý ako Matuzalem. Priya neskôr uviedla, že mal 97 rokov, no aj tak to napokon vyzeralo, že sa večer neskončí úplne zle. Dvojica sa zabrala do rozhovoru o cestovaní a o jeho profile na zoznamke a žena sa cítila, ako by sa rozprávala so svojím starým otcom. Po hodinke sa však muž zdvihol s tým, že by už mal ísť domov a pri lúčení jej položil ruku na rameno a povedal niečo, čo ju poriadne zaskočilo.

"Bývam o dva bloky ďalej a skutočne nepoužívam svoj penis často, ale ženy mi vraveli, že preferujú moje ústa," povedal starý pán a Priyu touto ponukou dokonale vyviedol z miery. Napísala, že si vôbec nepamätá, ako vtedy zareagovala. Niečo zamrmlala a z kaviarne rýchlo odišla. Doma si dala kúpeľ a zrušila na OkCupid účet. Vyjadrila sa, že to bola "veľmi skľučujúca skúsenosť", aj keď s odstupom času sa už na nej vie aj pobaviť.

Žena (28) si dohodla
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Twitter/@priya_ebooks)

Priya tvrdí, že na internete sa dá o sebe veľmi ľahko prezentovať falošný obraz, ale aj napriek tomu na zoznamky nezanevrela, aj keď ich v súčasnosti nevyužíva. Nie je voči nim zaujatá, pretože počet dobrých ľudí, s ktorými sa vďaka ním stretla, prevyšuje počet podvodníkov.

Viac o téme: RandeZoznámenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu