Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Manželia odišli na nákup, po návrate ich šokoval pohľad na dom: FOTO záhadného prekvapenia

Liz dúfa, že lešenie čoskoro odstránia Zobraziť galériu (2)
Liz dúfa, že lešenie čoskoro odstránia (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Liz a Ken Thompsonovci odišli v piatok predpoludním zo svojho domu na Wirksworthovej ceste v anglickom meste Duffiled, aby si nakúpili. Keď sa o pár hodín vrátili zo supermarketu, neverili vlastným očiam. Dôchodcom niekto okolo obydlia postavil lešenie a oni nemajú žiadne tušenie, kto to bol byť, pretože spoločnosť po sebe nezanechala žiadny oznam ani tabuľku s názvom. Pokúsili sa aspoň kontaktovať miestnu firmu, ale tá tvrdí, že s prácami nemá nič spoločné.

Muž chcel zo zeme dvihnúť spadnutý konár, keď mu zovrelo hrdlo: FOTO zákerného prekvapenia

"Keď sme vchádzali na príjazdovú cestu, uvidela som lešenie a pomyslela som si: "To kde sme?" Pri našom odchode tam lešenie ešte nebolo. Bola som úplne prekvapená a šokovaná," uviedla Liz pre portál metro.co.uk.

Dôchodcovia, ktorí v dome spolu žijú už 30 rokov, sa snažili popýtať aj susedov, či niekoho nevideli, ale nikto im nevedel pomôcť. Ken, ktorý býval staviteľom, podľa kvality odvedenej práce hovorí, že je postavené dobre a nie je to teda len nejaký žart.

Manželia odišli na nákup,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Liz nedala bizarná udalosť spať. "Zobudila som sa uprostred noci a premýšľala o tom, odkiaľ by to lešenie mohlo pochádzať. Dúfajme, že niekto príde a povie, že je jeho. Predpokladám, že majú v úmysle začať pracovať v pondelok," vysvetlila znepokojená majiteľka domu, ktorú trápi aj to, že konštrukcia im prekryla okno v spálni a v dôsledku toho majú v izbe tmu.

Je pravdepodobné, že stavebná firma si pomýlila domy kvôli názvu ulice. Rovnako pomenovanú majú totiž aj v ďalších dvoch mestách v okolí. Každopádne sa jej takto podarilo urobiť nadprácu a navyše úplne vykoľajiť starší pár.

Viac o téme: LešeniePrekvapenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu