Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Pútnikom sa mala zjaviť Panna Mária: Znamenie, že sa krajina dostane z nočnej mory

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

MARACAIBO - Venezuelskí pútnici takmer onemeli od úžasu, keď sa v mrakoch nad mestom zjavila "postava Panny Márie". Niektorí okamžite začali hovoriť o zázraku, tí praktickejší sa priklonili k názoru, že išlo o fenomén spôsobený prítomnosťou vlhkosti a horúceho vzduchu v atmosfére.

Božie znamenie: VIDEO Nad katastrofou zničeným mestom sa objavil Ježiš

Úkaz mali podľa portálu MailOnline možnosť pozorovať tí, ktorí sa zúčastnili tradičnej púte Divina Misericordia, ktorá sa konala v nedeľu v meste Maracaibo vo venezuelskom štáte Zulia na severozápade krajiny.

Veľa pútnikov sa rozhodlo urobiť si fotografie vzácneho fenoménu a zverejniť ich na internete. Podľa niektorých je jasné, že išlo o Pannu Máriu, ďalší sa však prikláňali aj k verzii, že sa im takto zjavil samotný Boh či Ježiš Kristus. Skeptci mali na to, samozrejme, iný názor.

FOTO Pútnikom sa mala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Bola to krásna duchovná skúsenosť," napísal jeden z účastníkov púte. "Je to znamenie, že sa dostaneme z tejto nočnej mory," kontroval ďalší. Nočnou morou myslel súčasnú situáciu vo Venezuele, ktorá sa zmieta v protestoch proti vláde a trpí už aj nedostatkom základných produktov v obchodoch.

Viac o téme: Panna Mária
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu