Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mama dcérke kúpila ovocný džús na FOTO: Keď sa jej pozrela do úst, stratila reč

Khaleesi-Leigh s mamou Zobraziť galériu (2)
Khaleesi-Leigh s mamou (Zdroj: profimedia.sk)

ARNOLD - Niekoľko glgov z nápoja pre deti stálo 18-mesačné dievčatko bolestivé zdravotné komplikácie. Dievčatko skončilo s pľuzgiermi v ústach a vysokou teplotou. Mama Khaleesi-Leigh Walkerovej sa rozhodla informovať médiá a upozorniť na podozrivý džús.

Khaleesi-Leigh nebola schopná ešte niekoľko dní po požití nápoja normálne jesť, informovala 24-ročná Demi-Leigh Croftsová portál Nottinghampost.com. Mama zároveň uviedla, že mal džús z plastovej fľašky veľmi zvláštnu chuť a vôňu. Prvé, čo mame prišli na um, bolo, že chuť nápoja pripomína acetón alebo niečo podobné. Džús ochutnal aj otec dieťaťa, ktorému sa tiež nepozdával. Podľa jeho slov zapáchal ako petrolej.

Matke zavolali zo škôlky, zostala zhrozená: Dcérka si našla v obedári vec pre dospelákov na FOTO

Džús mal obsahovať šťavu z jabĺk a čiernych ríbezlí, no rodičia sa obávajú, že to neboli jediné ingrediencie. Mama dodala, že nápoj nespájala s dcérinými problémami, kým ho sama neochutnala. So svojím podozrením kontaktovala nielen úrady, ale aj samotnú spoločnosť, ktorá prisľúbila prípad preskúmať. Výsledky testovania obsahu nápoja však zatiaľ nie sú známe.

Mama dcérke kúpila ovocný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

 

 

Viac o téme: Ovocný džúsKhaleesi-Leigh Walker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu