Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Matke zavolali zo škôlky, zostala zhrozená: Dcérka si našla v obedári vec pre dospelákov na FOTO

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

SYDNEY - Mladej matke z Austrálie sa podaril bizarný prešľap, keď pripravovala svoju dcéru do škôlky. Tú totiž poprosila, aby si zobrala z mrazničky džús, no tá nechtiac vzala vec, ktorá deťom do rúk ani do úst nepatrí. Všetkých to dobre pobavilo.

V živote každého človeka raz príde okamih, kedy prvýkrát pričuchne k alkoholu. Možno na párty, možno u kamaráta, keď budú jeho rodičia preč a kabinet s alkoholom bude náhodou otvorený. Určite by to však nemalo byť v piatich rokoch počas obedovej prestávky v materskej škole. 

Bizarná konverzácia školáka (9) so svojou frajerkou: Pri jej čítaní sa budete cítiť trápne aj za nich

Predstavte si ten šok, ktorý prežívala istá matka z austrálskeho štátu Queensland, keď jej nedávno zavolali zo škôlky, v obedári jej päťročnej dcérky našli vodku. Existuje však na to celkom nevinné vysvetlenie, a to také, že sam tam dostala omylom. Žena totiž v osudné ráno poprosila dcéru, aby si vybrala z mrazničky džús a pribalila si ho do boxu. A keďže vodka s príchuťou maliny bola balená podobným spôsobom ako bývajú ovocné džúsy pre deti, tak si dievčatko obe tekutiny jednoducho pomýlilo. 

Matke zavolali zo škôlky,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Našťastie nikto z tohto incidentu nerobil veľkú vedu a všetci sa na tom akurát dobre zasmiali. Žena dostala ešte v ten deň svoju vodku späť. 

Viac o téme: ObedTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu