Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Reportér BBC robil rozhovor s psičkárom, keď sa odohrala strašná tragédia

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Mal to byť nevinný rozhovor pre spravodajskú televíziu, ktorý sa ale zvrtol na strašnú tragédiu. Muža práve spovedal reportér BBC, keď na neho zaútočil pes a dohrýzol ho na smrť.

Minulý pondelok okolo pol jedenástej večer sa v severnom Londýne odohralo veľké nešťastie. Práve v momente, keď novinár britskej verejnoprávnej televízie nakrúcal dokument, v rámci ktorého robil rozhovor s mužom venčiacim svojho psa, ten majiteľa napadol a spôsobil mu ťažké zranenia. Stratil príliš veľa krvi a ani po okamžitom prevoze do nemocnice sa ho už nepodarilo zachrániť. 

Brutálny útok staforda pri Leviciach: Majiteľku (†95) zabil, ďalšiu dohrýzol

Pes bol plemena stafordšírsky bulteriér, ktorý v Británii nie je považovaný za rizikové plemeno. Momentálne úrady rozhodujú o jeho ďalšom osude, či ho utratia alebo ponechajú žiť. 

Reportér BBC robil rozhovor
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Polícia prípad nevyšetruje ako podozrivé úmrtie. Pitva potvrdila, že muž zomrel v dôsledku hypovolemického šoku a zranenia dýchacích ciest, ktoré mu zviera prehrýzlo. Hovorkyňa BBC len uviedla, že "o incidente vedia, ale nebudú ho nijak komentovať vzhľadom na to, že ešte stále prebieha vyšetrovanie". 

Viac o téme: LondýnSmrťútok psaStafordšírsky teriér
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu