Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nešťastie na Záhorí: Rozbesnené psy zaútočili na Evu (†54), zastavila ich až policajná streľba

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR)

KÁTOV - Na Záhorí v obci Kátov zaútočili dva rotvajlery na staršiu ženu. Napadli ju a začali hrýzť. Na miesto museli byť privolaní policajti, ktorí začali po psoch strieľať. Vystrieľali 22 nábojov a psov zabili. 54-ročná Eva po prevoze do nemocnice bojovala o život. Večer okolo ôsmej však zomrela.

O incidente informovala polícia. Evu napadli pri kŕmení na dvore rodinného domu dva rotvajlery včera okolo druhej hodine popoludní. Jej zúfalý krik započul sused, ktorý okamžite zavolal políciu.

"Pri kŕmení napadli 2 rotvajlery Evu Ch. (54), začali jej trhať oblečenie, zvalili ju na zem a hrýzli ju. Na miesto bola privolaná policajná hliadka, ktorá musela po príchode na miesto preskočiť plot a pre záchranu života ženy vypálili na zvieratá zo zbraní 21 rán a psov usmrtili," opisujú policajti nešťastnú udalosť.

Výstrelov nakoniec padlo až 22. Žena bola s vážnymi zraneniami odvezená do skalickej nemocnice. Podľa portálu noviny.sk zomrela po ôsmej hodine večer. Celý prípad momentálne prešetruje polícia. Psy patrili zrejme manželovi mŕtvej ženy.

Viac o téme: EvaZáhorieRotvajlery.Kátov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu