Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO len pre otrlých: Žena sa nakazila na dovolenke, mäsožravý parazit jej zničil život

Christi sa nakazila na dovolenke, takýto výzor je už minulosťou Zobraziť galériu (3)
Christi sa nakazila na dovolenke, takýto výzor je už minulosťou (Zdroj: profimedia.sk)

PITTSBURGH - Predtým veselej Američanke sa po uhryznutí mäsožravým parazitom obrátil život naruby. Skončila v nemocnici, postupne prichádzala o vlasy i nechty a hnisavá rana na lebke sa stále zväčšovala. Dodnes radšej nevychádza z domu, dúfa, že si aspoň našetrí peniaze na novú parochňu. Upozorňujeme, že fotografie nie sú vhodné pre citlivé povahy.

Christi Barberová v roku 2011 trávila dovolenku na Bahamských ostrovoch a oslávila tu svoje 35. narodeniny. Keď sa vrátila domov do Británie, začali sa na jej tele objavovať malé červené vriedky. Potom si dokonca našla vo vlasoch niekoľko cýst a vtedy už jej bolo jasné, že niečo nie je v poriadku. Zašla za lekárom, ktorý jej diagnostikoval kožné ochorenie spôsobené parazitom a vredy odstránil.

FOTO len pre otrlých:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Malé zranenie pri volejbale spustilo reťazovú reakciu: Hrôzostrašné FOTO znetvorenej ženy

Zdalo sa, že týmto sa problém sa vyriešil. No pravda je, tým to všetko ale ešte len začalo. Infekcia sa totiž rozšírila na celú hlavu, kde sa vytvorili otvorené rany. Christi tak vyzerala, akokeby utrpela ťažké popáleniny. Prišla o všetky vlasy aj o väčšinu nechtov. V takomto stave už viac nemohla chodiť medzi ľudí a musela odísť z práce. 

FOTO len pre otrlých:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ďalšie dva roky podstúpila dvojnásobná matka hotovú tortúra, keď sa ju lekári všemožným spôsobom snažili uzdraviť. Absolvovala chemoterapiu, intravenóznu terapiu, dostala krvnú transfúziu aj kožné štepy. No ani teraz, po vyše piatich rokoch, nie je úplne v poriadku. "Prežila som neuveriteľné utrpenie. Z hlavy mi odpadávali kusy kože, bola to tá najhoršia bolesť v živote. Najhoršia nočná mora," povedala bývalá marketingová riaditeľka. Momentálne si stále musí pichať antibiotiká a šetrí peniaze na novú špeciálnu parochňu, vďaka ktorej bude opäť vyzerať ako žena. 

Viac o téme: ParazitKožné ochorenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu