Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tínedžerka (†14) oslavovala jarné prázdniny na pláži: Osudná nehoda ju pripravila o život

Aurora zomrela kvôli fotke Zobraziť galériu (2)
Aurora zomrela kvôli fotke (Zdroj: Facebook)

EUGENE - Honba za peknou fotkou častokrát končí zranením, v najhoršom prípade smrťou. Aj Aurora Sheffelová z amerického Oregonu doplatila na to, že sa chcela odfotiť na pláži, no nerátala s tým, že ju zradia morské vlny a ťažká klada.

Aurore Sheffelovej sa práve začali jarné prázdniny, a tak sa vybrala ešte s dvoma kamarátkami na pláž, aby si užila pekné počasie. Chcela si spraviť selfie a zapózovala na obrovskom brvne. Potom ale nastal prudký príliv a brvno tínedžerku na piesku privalilo. Zostala uviaznutá pod ním. Okoloidúcim ľuďom sa neskôr podarilo ju odtiaľ vytiahnuť a poskytli jej aj prvú pomoc, no po prevoze do nemocnice zomrela.

Tínedžerka (†14) oslavovala jarné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Ľudia, ktorí boli v tom čase na pláži, dievčinu spod brvna vytiahli a začali oživovanie. Záchranári ju následne previezli do najbližšej nemocnice, no tam skonala," uviedol seržant Kyle Hove. 

Smrteľné nehody pri robení selfie: Len ťažko uveriť, že ľudia zahynuli takýmto hlúpym spôsobom

Tragédia zasiahla Aurorinu rodinu, ktorá je z tejto nešťastnej udalosti absolútne zdrvená. "Bola tým najlepším dieťaťom, aké ste si len mohli priať. Akurát ju vybrali do tímu roztlieskavačiek. Bola šťastná a chcela to osláviť s priateľkami," povedal jej otec David. 

Viac o téme: SmrťSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu