Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Počas čítania správ sa moderátorka (28) dozvedela najhoršiu vec vo svojom živote

Supreet Kaurová Zobraziť galériu (4)
Supreet Kaurová (Zdroj: ibc24, twitter)

INDIA - Indická moderátorka zažila počas on-line vysielania najhoršie profesionálne aj súkromné okamihy. Supreet Kaurová hlásila v sobotu ráno správy pre kanál IBC24 v Chhattisgarhu, keď prišla na rad reportáž o smrteľnej autonehode. Počas rozhovoru s reportérom v teréne pochopila, že jej manžel je pravdepodobne mŕtvy.

FOTO Najtragickejší víkend tohto roku: Smrť motorkárov, utopené dieťa a desivá nehoda

Aj keď reportér neidentifikoval tri obete podľa mena, našlo sa dosť indícií, že jednou z nich bol aj moderátorkin manžel Harshad Kawada. Mal ísť po rovnakej ceste so štyrmi priateľmi v rovnakom type auta, aký bol účastníkom nehody - Renault Duster.

VIDEO Počas čítania správ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ibc24, twitter)

Statočná Kaurová však nedala na sebe znať rozrušenie a prejavila veľkú profesionalitu. Správy čítala ďalších desať minút, kým sa vypli kamery a ona prepukla v plač. Kolegovia o nej s ohľadom na zvládnutie situácie hovoria ako o hrdinke.

VIDEO Počas čítania správ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ibc24, twitter)

"To, že pokračovala ďalej a snažila sa byť pokojná ďalších 10 minút vypovedá o jej zmysle pre povinnosť a profesionalitu. V okamihu, keď sa vypli kamery, začala telefonovať príbuzným a zrútila sa. Potom utekala na miesto nehody," povedal jeden reportér pre The Indian Express a dodal, že Kaurová s nimi pracuje deväť rokov a je jednou z najobľúbenejších moderátoriek v štáte.

VIDEO Počas čítania správ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ibc24, twitter)

Ďalší kolega pre The Hindustan Times uviedol: "Je to nesmierne statočná žena. Sme hrdí na ňu ako na moderátorku a z toho, čo sa dnes stalo, sme v šoku." Diváci na sociálnych sieťach tiež nešetrili slovami chvály na Kaurovej adresu.

Viac o téme: TelevíziaModerátorkaAutonehodaSupreet Kaur
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu