Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rodičia poprosili kaderníka, aby ostrihal ich mŕtveho syna: Skončilo to absolútnym hyenizmom

Cameron zahynul začiatkom februára Zobraziť galériu (3)
Cameron zahynul začiatkom februára (Zdroj: Facebook)

WIGAN - Manželia z Veľkej Británie dôverovali miestnemu kaderníctvu, ktoré sa malo postarať o posledné úpravy ich zosnulého syna. Lenže potom s hrôzou zistili, že po internete koluje video, ktoré tento smutný akt zachytáva. Na kaderníctvo sa kvôli tomu zniesla obrovská vlna kritiky.

Pätnásťročný Cameron Chadwick zahynul začiatkom februára po tom, ako so svojou motorkou narazil do pouličnej lampy v anglickom meste Wigan. Na jeho rodičov čakala najťažšia povinnosť v živote - zorganizovať pohreb svojho dieťaťa. Oslovili miestne kaderníctvo Mo's Barbers so žiadosťou, či by ich synovi nemohli pred poslednou rozlúčkou upraviť vlasy. 

Rodičia poprosili kaderníka, aby
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: google maps)

Lenže stalo sa  niečo ostrasné. Holič, ktorý sa mal o nebohého tínedžera postarať, si doviedol do kaderníctva kamaráta, ktorý posmrtnú úpravu v truhle nafilmoval na mobil a video zverejnil na sociálnych sieťach. 

Keď sa o tom dozvedeli Stacy a John Chadwickovci, ostali zdesení. Nielenže sa musia vyrovnávať so smrťou svojho syna, ale navyše sa na jeho nebohé telo teraz môže pozerať akýkoľvek internetový užívateľ. "Nemôžem tomu uveriť. Moja kamarátka vám verila, mali ste ostrihať vlasy jeho milovaného syna predtým, než ho uložia na večný odpočinok a vy ste z toho spravili reality šou. Jedným slovom - nechutné," okomentoval incident rodinný priateľ. 

Rodičia poprosili kaderníka, aby
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Manažér kaderníctva sa už medzičasom rodine ospravedlnil prostredníctvom Facebooku, krátko nato svoju stránku odtiaľ dokonca stiahol. Mladík, ktorý je autorom videa, dostal do kaderníctva doživotný zákaz vstupu. 

Viac o téme: KaderníctvoŠkandál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu