Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Otec polial svoju dcérku (3) benzínom a zapálil ju: Dôvod ohavného činu nemá obdoby

Otec troch detí urobil ohavný čin. Zobraziť galériu (3)
Otec troch detí urobil ohavný čin. (Zdroj: FB)

PERTH - Austrálsky súd prejednáva otrasný prípad zvrhlého otca, ktorý dokázal ublížiť svojim deťom. Edward Herbert polial svoju trojročnú dcérku benzínom a potom ju zapálil. Urobil to vraj preto, že bola príliš krásna.

Rodičia poprosili kaderníka, aby ostrihal ich mŕtveho syna: Skončilo to absolútnym hyenizmom

Edward Herbert je obvinený z toho, že trojročné dieťa polial benzínom pred svojou partnerkou po celodennom pití alkoholu a fajčení marihuany u nich doma v austrálskom Perthe. Dievča zapálil a benzín vylial aj na svoju staršiu 7-ročnú dcérku, ktorá je postihnutá autizmom. Mladšia obeť utrpela popáleniny tváre a hornej časti tela, ktoré si vyžiadali chirurgický zásah a laserové ošetrenie jaziev, ktoré bude mať do konca života.

Otec polial svoju dcérku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Herbert údajne najprv svoju ženu naháňal s nožom a potom sa jej vyhrážal, že ju vyhodí z domu. Povedal jej, že "vlkolak prichádza o polnoci" a dievčatku "zabijem ťa" skôr než zobral benzín a prišiel do jej izby. Podľa výpovedí sa na mieste činu krátko na to objavil sused Daniel McMillan, ktorý našiel muža sedieť v kuchyni a piť pivo. Susedovi povedal, že to boli jeho deti a môže si s nimi robiť, čo chce. Jeho dcéra vraj bola príliš krásna, a to je dôvod, prečo ju zapálil. Jediný, komu neublížil, bol jeho syn.

Otec polial svoju dcérku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Herbert na súde pripustil, že popálil svoje dieťa a mal v úmysle zabiť aj druhú dcérku, ale tvrdí, že bol vtedy nepríčetný, a preto je nevinný. Pojednávanie podľa portálu metro.co.uk pokračuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu