Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Dvojica sa nudila pri čakaní na pizzu: VIDEO Sex priamo pri pulte pred obsluhou

Daniella a Craig majú radi sex na verejnosti. Zobraziť galériu (2)
Daniella a Craig majú radi sex na verejnosti. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Angličania Daniella Hirstová (28) a Craig Smith (31) sa v sobotu v noci pri čakaní na pizzu s feferónkami nechali "trochu uniesť". Chlipný pár zachytila bezpečnostná kamera priamo pri sexe v rýchlom občerstvení a nezdalo sa, že by im prítomnosť zamestnancov za pultom nejako vadila.

Zvrhlý lekár to prehnal: VIDEO Vytiahol penis z gatí a pacientke urobil túto ohavnosť

Zábery ukazujú Daniellu najprv na kolenách, kľačiacu pred Craigom a neskôr opierajúcu sa o pult, pričom Craig stojí za ňou. Zatiaľ čo si oni vo fastfoode v Scarborough užívajú, personál sa snaží vybaviť ich objednávku.

Dvojica sa nudila pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Daniella na margo tých, ktorí kritizujú ich zábavku, povedala, že sú jednoducho nudní. "Som veľmi otvorená sexu na verejných miestach. Milujem vzrušenie, že nás môže niekto prichytiť," povedala pre denník The Sun. "Ale samozrejme by mi nikdy nenapadlo, že skončí takto všetko na internete," dodala.

Craig sa priznal, že už sa milovali v autobuse, bazéne aj na poli a stále hľadajú niečo, čo by všetko prekonalo. Zdá sa, že tentokrát sa im podarilo naozaj mať zážitok, na ktorý len tak ľahko nezabudnú, hlavne vďaka tomu, že záznam bude kolovať na internete ešte celkom dlho.

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu