Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Reportérka v totálnom šoku: VIDEO rozhovoru so ženou, ktorá vyrazila všetkým dych

Spočiatku bolo všetko v poriadku, no potom... Zobraziť galériu (2)
Spočiatku bolo všetko v poriadku, no potom... (Zdroj: youtube/NTRtoros)

LIMA - Reportérka americkej televízie prišla na farmu v Peru, kde sa pýtala miestnych obyvateľov na dôsledky záplav, ktoré ich postihli po silných dažďoch. Nerátala s tým, že žena, ktorá držala v tej chvíli na rukách malé prasiatko, si zrazu vyhrnie oblečenie a urobí niečo, čím všetkých uvedie do rozpakov.

Kúpili si miniprasiatko: FOTO, aké monštrum z neho vyrástlo

Žena si počas prívalu slov obnaží vrchnú polovicu tela a na prekvapenie všetkých okolostojacich vytiahne prsník. Potom si zviera priloží k pravej bradavke a začne ho kŕmiť. Kameraman vyvedený z miery v tej chvíli radšej uhne pohľadom a záber namieri na tváre prizerajúcich sa, ktoré vyjadrujú značný zmätok.

Reportérka v totálnom šoku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/NTRtoros)

Nie je známe, prečo sa rozhodla žena prasa dojčiť z vlastných pŕs, ale niektorí špekulovali, že to urobila práve vtedy, keď sa hovorilo o vplyve extrémneho počasia na produkciu potravín, a toto mohlo poslúžiť ako upozornenie na nezávideniahodnú situáciu ľudí.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov!

Reportérka po tomto čine, ktorý sa odohral v San Juan de Lurigancho v peruánskej Lime, radšej od dojčiacej ženy odišla a pokračovala podľa portálu MailOnline vo svojom príspevku o počasí pri neďalekej rieke.

Viac o téme: PrasaKŕmenieReportáž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu