Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Babka (55) si myslí, že je viac sexi ako jej vnučka (18): FOTO, ktoré vás zmätie

Naozaj len ťažko povedať, ktorá z nich je krajšia Zobraziť galériu (4)
Naozaj len ťažko povedať, ktorá z nich je krajšia (Zdroj: youtube/online news)

BRISTOL - Vy si možno neviete predstaviť ísť so svojou babkou povymetať nočné kluby, ale vedzte, že presne to robí jedna britská tínedžerka. Jej stará mama totiž vyzerá skôr ako jej staršia sestra. Sebavedomo vyhlasuje, že je viac sexi než o niekoľko desaťročí mladšia vnučka. Pri pohľade na obe to ale bude naozaj ťažké posúdiť.

Osemnásťročná Emma zbožňuje, keď môže pekne nalíčená a vyobliekaná vyraziť do mesta. No jej partnerkami nie sú kamarátky rovesníčky, ale jej babka. Amanda sa nevedela dočkať, kým jej najstaršia vnučka bude mať osemnásť, aby ju mohla vziať na diskotéku. "Doma si predtým vždy dáme nejaký ten drink a potom ideme do mesta. Neopíjame sa ale do nemoty, aby si niekto náhodou nemyslel," povedala päťdesiatpäťročná Britka v relácii Moja mama je viac sexi než ja, ktorú vysiela televízia Channel 5. 

Babka (55) si myslí,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/online news)

A veru Emma má čo robiť, aby svojej starej mame stíhala. Tú dokonca muži častokrát obletujú viac než jej vnučku. Priznáva, že za to môžu aj tesné šaty, ktoré si rada oblieka. A keďže postavu má na svoj vek naozaj ukážkovú, niet sa čomu diviť, že sa za ňou opačné pohlavie rado otočí. 

Babka (55) si myslí,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/online news)

"Nosí minisukne a opätky. Moji kamaráti ju považujú za naozaj veľmi atraktívnu," priznáva Emma. 

Babka (55) si myslí,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/online news)

"Myslím si, že vyzerám lepšie ako moja vnučka. Prepáč Em," poznamenala sebavedomo jej babka. Hoci sa možno niektorí pozastavujú nad štýlom jej obliekania, ktorý sa viac hodí skôr mladším ročníkom, Amanda nesúhlasí.

Mohlo by vás zaujať:
Ohromná sila make-upu: Žena mala hroznú tvár, vizážistka z nej urobila inú osobu

"Mám sa obliekať, ako sa patrí na môj vek? To je ako? Čo mám vo svojom veku len sedieť doma na zadku, štrikovať a pozerať telenovely? Ďakujem, neprosím!," dodala. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu