Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO z kasína valcuje svet: Muž vsadil 35-tisíc na jedno číslo a potom to prišlo

Pedro Grendene Bartell Zobraziť galériu (3)
Pedro Grendene Bartell (Zdroj: YouTube)

PUNTA DEL ESTE - Nádherný a rozprávkový začiatok nového roka. Miliónová výhra v kasíne vyčarila podnikateľovi úsmev na tvári. Zábery spontánnej radosti. Potlesk, pískanie a výkriky šťastia aj to bolo súčasťou okamžitých osláv.

Brazílsky podnikateľ Pedro Grendene Bartell má dôvod na úsmev. Video, ktoré ho zachytáva v spoločnosti priateľov pri hracom stole v kasíne na pobreží Uruguaju, je plné úprimných emócií. Všetko sa odohralo na začiatku nového roka, presne 3. januára 2017. To znamená, že do nového roka vkročil tento pán správnou nohou.

VIDEO z kasína valcuje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Na záberoch je vidieť ako Pedro presunul svoje žetóny v hodnote 35 000 dolárov (32 900 eur), konkréte na číslo 32. Pri čakaní na výsledok hry si pokojne popíjal vínko a debatoval so svojimi priateľmi. Trvalo to iba niekoľko sekúnd. V kasíne sa zrazu ozvali hlasné oslavy. V kruhu sa zoskupil Pedro so svojimi kamarátmi a spoločne skákali a kričali od šťastia. Všetci hostia aj zamestnanci spustili burácajúci potlesk. Brazílčan vyhral krásnych 3.500 000 dolárov (3.282 994 eur).

VIDEO z kasína valcuje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Pedrov strýko podnikateľ a miliardár Alexandre Grendene Bartell spolu s Pedrovým otcom založili v roku 1971 firmu venujúcu sa výrobe topánok. Stali sa z nich najväčší svetový výrobcovia sandálov. Pedro je v súčasnej dobe prezidentom firmy Vulcabras-Azaleia. Ide o tretiu najväčšiu obuvnícku firmu na domácom trhu v Latinskej Amerike. V roku 2014 bol Alexandre Bartell podľa časopisu Forbes dosiahol postavenie miliardára. 

Viac o téme: PeniazeOslavaHraŠťastieVýhra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu