Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tomu sa povie najväčšia životná smola: Američanka vyhrala 43 miliónov, potom prišiel šok

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NEW YORK - Američanka Katrina Bookmanová sa po oznámení obrovskej výhry v kasíne cítila ako v siedmom nebi. Už si začala predstavovať, ako dá výpoveď v práci, kúpi si luxusnú vilu a pôjde na plavbu okolo sveta. Vzápätí sa však dozvedela správu, po ktorej nastal tvrdý pád do reality.

Američanka Katrina Bookmanová neverila vlastným očiam, keď sa dozvedela, že na hracom automate v newyorskom Resorts World Casine vyhrala jackpot – neuveriteľných 43 miliónov dolárov. Naradostená žena sa hneď výhrou pochválila na Facebooku a oznámila ju kasínu. Malo to však háčik.

Slovák si užíval prepych, 28 miliónov minul na dovolenky a kasíno: Vďaka triku na dôchodcoch

Keď si chcela mladá žena výhru vyzdvihnúť, oznámili jej, že došlo k poruche hracieho stroja a v skutočnosti nevyhrala nič. Šokovanej Američanke ponúkli ako protihodnotu stejk v hodnote 2,25 dolára zdarma. To však hráčku ešte viac rozzúrilo a najala si právnika, ktorý má teraz dokázať, že údajný omyl, ku ktorého došlo, nebol výsledkom chybného zobrazenia, ako tvrdí kasíno. Bookmanovej právny zástupca pre CNN povedal, že „výhovorky“ kasína sú smiešne.

Právnik Alan Ripka kasíno požiadal o presné zdôvodnenie technickej poruchy zariadenia, vysvetlenia sa však zatiaľ nedočkal. Bookmanová zároveň tvrdí, že jej kasíno utŕžilo duševnú ujmu a silnú finančnú porážku spojenú so stratou šance na výhru. Ripka v žalobe požaduje odškodné svojej klientky minimálne v hodnote výhry. Právnik argumentuje, že ak bol hrací automat „pokazený“, tak za „normálnych okolností“ ľudia prakticky nemali žiadnu šancu vyhrať.

Viac o téme: VýhraJackpotKasíno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu