Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi blondínka (20) dala do dražby svoj zadok: Ak vyhráte, môžete s mojím telom urobiť TOTO!

Bailey Priceová Zobraziť galériu (4)
Bailey Priceová (Zdroj: FB/Bailey Price, Trade Me)

WELLINGTON - Bailey Priceová z Wellingtonu na Novom Zélande vytvorila na webových stránkach Trade Me inzerát, v ktorom ponúka priestor s rozmermi 9cm x 9cm na svojom pozadí. Dievčina, ktorá pracuje v obchode s potrebami pre surfistov, uviedla, že to robí preto, aby sa "dostala z dlhov", ale pripúšťa, že má "temperamentnú, šialenú povahu", čo znamená, že jej okolie vôbec nebolo prekvapené týmto neobvyklým rozhodnutím. Výherca môže jej vybrané partie použiť na doživotné tetovanie.

Alexandra (18), ktorá predáva svoje panenstvo, má kupca: Z tej sumy sa vám zatočí hlava

"Som vcelku bláznivá osoba, takže väčšina ľudí, ktorí ma poznajú, by nemala byť prekvapená, že víťazovi tejto aukcie ponúkam vytetovať niečo na zadok. Zvyčajne býva tetovanie už navždy, takže kto by mohol povedať nie doživotnej reklame. Som dobre známa prezentovaním môjho zadku na verejnosti, lol!" uviedla dievčina v inzeráte.

Sexi blondínka (20) dala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Bailey Price, Trade Me)

Miesto je vraj vhodné pre žiadosti o ruku, na podporu podnikania, ale aj pre umelcov, ktorí chcú ukázať svoju prácu či len tak z recesie. Bailey zároveň tvrdí, že "10% z výhry pôjde na charitu podľa vlastného výberu".

Sexi blondínka (20) dala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Bailey Price, Trade Me)

Dievčina má podľa portálu mirror.co.uk aj niekoľko podmienok, a to že tetovanie môže mať maximálnu veľkosť 9cm x 9cm a bude sa nachádzať iba na jednej polovici jej zadku, výherca si sám môže zvoliť pravú alebo ľavú stranu. V prípade, že víťazný uchádzač bude z okolia Wellingtonu, môže prísť a sledovať, ako sa jeho námet mení na realitu. Víťaz zároveň dostane zarámovanú fotografiu hotového diela.

Sexi blondínka (20) dala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Bailey Price, Trade Me)

Momentálne sa ponuka vyšplhala na cca 6000 novozélandských dolárov, ale stále je tu čas na uchmatnutie si tejto netradičnej výhry pre seba. Aukcia končí v stredu 14. decembra o 16.12 h.

Viac o téme: Tetovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu