Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mladík (25) nechal auto v servise: Keď si potom pozrel VIDEO z palubnej kamery, takmer odpadol

Nepovolená jazda Zobraziť galériu (2)
Nepovolená jazda (Zdroj: youtube/heboh times)

BRISTOL - Mladík zaviezol svoje auto do servisu tak, ako to urobil už mnohokrát predtým. Ale ešte nikdy sa mu nestalo to, čo naposledy. Keď si totiž svojho tátoša vyzdvihol, zistil, že kamera na palubnej doske zachytila personál prevádzky, ktorý sa na ňom dobre vybláznil.

Andrew Siggens ešte v novembri zobral svoje auto do servisu na pravidelnú prehliadku. Keď si ho po pár dňoch prevzal a pozrel zábery z kamery, neveril vlastným očiam. Odhalili totiž, že sa na jeho nissane vozili zamestnanci servisu, pričom počas toho porušovali zákon. V zóne, kde je maximálna povolená rýchlosť 40 míľ/hod (64 km/hod) sa preháňali rýchlosťou 55 míľ/hod (88 km/hod). 

Mladík (25) nechal auto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/heboh times)

Dvadsaťpäťročný mladík sa okamžite sťažoval majiteľom servisu. "Bol som z toho doslova znechutený a šokovaný. Ako si to vôbec mohli dovoliť urobiť. Platím za ich servis veľké peniaze a dôveroval som im," povedal denníku Gazette Live. Teraz sa bojí, že mu tento incident môže pokaziť šancu stať sa policajtom. Našťastie mu zatiaľ domov neprišla žiadna pokuta, no keby sa tak predsa len stalo, bol by naozaj veľmi nahnevaný. 

VIDEO Jozef unikal po R1 policajtom 218 km/h, osudová chyba

Hovorkyňa spoločnosti Vertu Motors, ktorá dotyčný autoservis prevádzkuje, uviedla, že prípad už začali prešetrovať. "Je nám veľmi ľúto, čo sa stalo, momentálne už prebieha interné vyšetrovanie. Pre zamestnancov sme pripravili dodatočné školenie, aby sme zaistili, že sa už nič podobné nebude opakovať," dodala. 

Viac o téme: AutoservisPovolená rýchlosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu