Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mladík najhorším priateľom na svete: VIDEO kanadského žartu, dievčina sa od hrôzy nevedela pohnúť

Žena sa od hrôzy nedokáže pohnúť Zobraziť galériu (3)
Žena sa od hrôzy nedokáže pohnúť (Zdroj: youtube/derek deso)

LOS ANGELES - Tento mladík je vážnym kandidátom na najhoršieho priateľa na svete. To, čo vyviedol svojej milej, prekračuje všetky hranice srandy a mohlo sa skončiť inak než len vynadaním. No povedzte, vyviedli by ste to svojej polovičke?

Americký srandista nafilmoval moment, kedy zobudil svoju frajerku, ktorá spala v posteli - tak, že na ňu hodil dvoch obrovských  hadov. Derek Deso husársky kúsok naplánoval spolu s kamarátmi, ktorí všetko nakrútili na kameru.

Rémi Gaillard je blázon: Top 10 jeho najsmiešnejších videí so stovkami miliónov pozretí

Prichádzajú na scénu s lepenkovou škatuľou v ruke, v ktorej sa ukrýva slizké prekvapenie. Pytónov vytiahnu von a položia na spiacu a nič netušiacu dievčinu. 

Mladík najhorším priateľom na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/derek deso)

Hady sa začnú ovíjať okolo jej nôh, no chvíľu jej trvá, kým sa prebudí a zistí, čo sa vlastne deje. "Zlatko, nehýb sa. Po zadku ti lezú dva gigantické hady," povie Derik. 

Teraz už zašiel priďaleko: Krutý žart s tampónom bol totálny krok vedľa

Mladá žena sa okamžite prebudila a začala od strachu kričať. Priateľovi prikázala, aby ich ihneď zobral preč, zatiaľ čo ona sa nemôže ani pohnúť, pretože pytóny jej stále lezú po tele. "Dostaň ich zo mňa preč, daj ich preč!," kričí stále hlasnejšie, čo prítomných mladíkov ešte viac rozosmeje. 

Mladík najhorším priateľom na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/derek deso)

Keď už sú hady konečne preč, Derek sa snaží podísť k priateľke a utešiť ju. No tá ho pošle do pekla. Jeho kanadský žartík na ňu vôbec nezapôsobil a ani sa nemožno diviť. Bol totiž až príliš krutý. 

Viac o téme: HadKanadský žart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu