Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najidiotskejší žart mladíka na internete: Nič podobné neskúšajte! VIDEO hraničí so smrťou

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Twitter/West Midlands Fire )

WEST MIDLANDS - Pre trochu pozornosti na internete sú niektorí ľudia ochotní robiť šialené veci. Bohužiaľ, práve to diváci milujú a tvorcovia videí o tom dobre vedia. Mladý anglický YouTuber Jimmy “Jay” Swingler (22) prišiel však tento týždeň s nápadom, ktorý absolútne prekračuje hranice zdravého rozumu. Rozhodol sa, že si zabetónuje hlavu v mikrovlnnej rúre. Môže byť rád, že je stále nažive.

Kamaráti sa na ňom neprestávali smiať: Pozrite sa, s čím prišiel muž na VIDEU na letisko

Swingler si dal na hlavu plastovú tašku, cez ktorú prestrčil trubicu, ktorá mu mala zabezpečovať prívod vzduchu. Do mikrovlnky mu jeho kamaráti zarobili pripravenú stavbársku hmotu a YouTuber si do nej potom strčil hlavu a čakal, kým zaschne.

Video obsahuje vulgarizmy. Nič z neho sa nepokúšajte napodobňovať!

Jeho priatelia sa ho potom snažili z mikrovlnnej rúry dostať, ale keď sa im to nepodarilo ani po 90 minútach, radšej zavolali na tiesňovú linku. Aj záchranárom a hasičom trvalo takmer hodinu, kým odvážlivca dostali z jeho väzenia, ktoré mu mohlo veľmi ľahko privodiť zadusenie a smrť.

Najidiotskejší žart mladíka na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/West Midlands Fire )

Veliteľ hasičskej stanice vo West Midlands upozornil, že kým posádka pomáhala pri tomto incidente, ku ktorému došlo v časti anglického Wolverhamptonu, nemohla zároveň zachraňovať iné životy. Podľa neho bol prístup mladíka veľmi nezodpovedný, pretože kvôli zábave ohrozil dostupnosť pomoci pre ostatných.

Najidiotskejší žart mladíka na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/West Midlands Fire )

Dodal, že pokuta za plytvanie časom hasičských a záchranných služieb kvôli žartu zvyčajne činí 650 libier (cca 745 eur). Keďže však Swinglerov život bol v skutočnom nebezpečenstve, nebude ju musieť zaplatiť.

Viac o téme: MikrovlnkaZáchranáriŽartYoutuberJimmy “Jay” Swingler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu