Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hlúposť youtubera na VIDEU: Milión ľudí svedkami hororového pádu

8Booth v nemocnici Zobraziť galériu (4)
8Booth v nemocnici (Zdroj: gofundme.com)

LAGUNA NIGUEL - Po vzhliadnutí videa každému napadne veľa prídavných mien, ktorými by odmenili nezodpovedného muža na ňom. Hlúpe a nezodpovedné konanie ho priviazalo na lôžko a pripravilo mu poriadne krušné chvíle. Ľudia teraz majú v rukách jeho osud, pomôžu alebo bude mladík pykať?

YouTuber, ktorý je známy pod svojou prezývkou 8Booth natáča rôzne kúsky. Zachytáva na kameru zoskoky z útesov alebo striech rovno do bazénov alebo morí. Tentokrát to ale prehnal a teraz musí čeliť následkom. Video, ktoré oficiálne zverejnil sám youtuber videlo viac ako milión ľudí.

Hlúposť youtubera na VIDEU:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Či sa stalo video takým zaujímavým preto aký malo koniec, nie je jasné. Jedno však jasné je a to, že pre samotného aktéra malo nepekný záver. Svoj zoskok si nevypočítal presne a dopad do bazéna bol nečakane tvrdý. Po zoskoku totiž narazil nohami o kraj bazéna, čo mu spôsobilo vážne poškodenie nôh. Šťastie v nešťastí však mal. Dnes môže byť rád, že netrafil betón hlavou a je stále na žive.

Hlúposť youtubera na VIDEU:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Presné zranenie a vážnosť nie je známa. Predpokladá sa však, že nejde o nezanedbateľné poranenie. Okrem toho, že teraz leží v nemocnici so zasadrovanými nohami, vznikol mu za poskytnutie starostlivosti účet, ktorý sa vyšplhal do výšky 274 000 dolárov (262 500 eur). Na stránke crowdfunding sa snaží získať od ľudí pomoc. Je tam možné poslať akúkoľvek čiastku, ktorá by mu pomohla jeho dlhy splatiť.  

Hlúposť youtubera na VIDEU:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Na svojom profile finančnej podpory sa ospravedlnil za grafické fotografie a dodáva: "Stalo sa to len pred niekoľkými dňami. Som stále v nemocnici. Hľadám iba malú podporu, aby som aj naďalej robil to, čo robím. Inak budem po zvyšok svojho života splácať túto sumu." Poprosil o malú láskavosť a dodal: "Dar v akejkoľvek výške by bol niečo fenomenálne."

Viac o téme: ZranenieŽivotBlázonZoskokOdvaha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu