Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Teraz už zašiel priďaleko! Krutý žart s tampónom na frajerke (22) bol totálny krok vedľa

Jen sa snaží ochladiť Zobraziť galériu (2)
Jen sa snaží ochladiť (Zdroj: YouTube)

SOUTHAMPTON - Tentokrát už zašiel priďaleko! Britský mladík si pravidelne strieľa zo svojej partnerky, no jeho posledný kanadský žart bol za hranicami únosnosti. Hygienickú pomôcku, ktorú ženy používajú počas svojich dní, totiž potrel čili paprikou.

Dvadsaťštyriročný Brad si nedávno kruto vystrelil zo svojej priateľky Jenny Daviesovej, keď jej poriadne znepríjemnil menštruáciu. Všetko samozrejme zachytil na video. To začína záberom na ešte neodbalený tampón na umývadle. "Je tu opäť Jenin čas v mesiaci, tak som sa rozhodol, že si z nej trochu vystrelím a zariadim, aby mala horúcu vagínu," šepká Brad vo videu. 

Mladík položil frajerke (22) jednoduchú hádanku: VIDEO jej trápenia baví internet

Tampón následne otvoril a potrel rozkrojenou čili papričkou. Potom ho znovu zabalil, aby vyzeral ako nový a čakal, čo sa stane. Stalo sa to, že Jen po tom, ako si tampón zaviedla v kúpeľni, zvrieskla od bolesti a utekala do spálne. "Starká, horí mi vagína," hovorí s rukami strčenými v nohaviciach, načo jej babka odpovedá: Prosím ťa, vyber tú ruku von, lebo to vyzerá neslušne." Dievčina oponuje: "Babka, strašne ma to štípe. Moja ruka je jediná vec, ktorá tomu ako-tak pomáha." 

Teraz už zašiel priďaleko!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Kamera ďalej zachytáva, ako si Jen v snahe uľaviť od bolesti v kúpeľni špliecha vodu medzi nohy. Zozadu k nej podíde Brad a povie, čo spravil. Jeho priateľka sa pochopiteľne strašne nazlostí, vynadá mu a treskne dverami. Holmes to tentokrát naozaj prestrelil a očividne nedomyslel, čo všetko sa mohlo stať. Jen vystavil zdravotnému riziku a silnej bolesti a na tom nie je vtipné vôbec nič. 

Viac o téme: TampónVagínaKanadský žart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu