Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ufrfľaný sused nevedel udržať svoje črevá na uzde: VIDEO ako varovanie pre jemu podobným

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Video s veľmi nevrlým mužom sa objavilo na sociálnych sieťach. Ten bol zachytený pri tom, ako neochotne zbieral svoje výkaly, ktoré zanechal na pozemku svojho suseda. O triezvosti tohto chlapa sa nedá hovoriť.

Bez trička a so šortkami na pol zadku, sa starší evidentne podgurážený muž pohyboval po pozemku svojho suseda s vedrom v rukách. S cigaretou visiacou z úst a za neprestajného hundrania sa fúzatý chlapík neustále niečo vypytuje divákov zo susedstva a pritom poukazuje na to, čo práve dvíha zo zeme.

Ufrfľaný sused nevedel udržať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Jedna zo znechutených susediek na neho kričí: "Nechcem, aby si ukazoval na každý kúsok výkalu zvlášť! Môžete si to len poupratovať?" Nato sa začne smiať a pokračuje: "Je to výkal! Pozdvíhaj všetky kúsky!" Keď jeden z kusov pri dopade na dno vedra vydá hlasné buchnutie, muž, ktorý natáča video sa začne smiať. "Ach, tak toto bolo veľké!"

Ufrfľaný sused nevedel udržať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Tento opitý muž nie je prvý prípad, ktorý sa vo svete stal. Príroda niekedy zavolá v obzvlášť nevhodnú dobu. Na verejnosť unikli zábery z jedného výťahu v Číne. Elegantne oblečená žena nastúpila do výťahu a stlačila tlačidlo smerujúce na prízemie. O sekundu nato, začala prestupovať z nohy na nohu a prekrižovať nohy. Po chvíli situáciu vzdala, čupla si a vykonala potrebu. Nevšimla si, že ju pri celej tejto akcii sníma kamera. Video sa začalo veľkou rýchlosťou šíriť po sociálnych médiách. 

Viac o téme: VedroMužOpitosťVýkaly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu