Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Frajerka ho zbavila cti: Kedy to už preboha skončí, najodpornejších desať minúť na VIDEU!

Z líca vytlačí priateľka mužovi obsah cysty
Z líca vytlačí priateľka mužovi obsah cysty (Zdroj: Foto: YouTube/Lila)

BRATISLAVA - Odporné video, ktoré sa stretlo s rozporuplnými názormi. Žena sa rozhodla pomôcť svojmu priateľovi a odhodlala sa, že mu z tváre odstráni obrovskú cystu. Všetko zaznamenala na desaťminútovom videu.

Žena, ktorá si hovorí Lila, na "chirurgický zákrok" použila kliešte, manikúrne nožničky, žiletku a rukavice. Video z celého priebehu zverejnila na internete a opísala ho ako Odobratie cysty z tváre môjho priateľa.

Aaronovi sa na líci nevytvorila bežná mazová cysta, teda akné, ale epidermoidná cysta. Rozdiel je v tom, že tá druhá spomenutá je obalená pod kožou v púzdre. Jej odstránenie je bolestivé a náročné, preto by sa malo vykonávať odborne, lekárom, a to v lokálnej anestéze. Vnútro cysty tvorí zachajúca látka. Rastie v dôsledku nahromadenia bielkoviny zvanej keratín. Ide o proteín, ktorý prirodzene rastie v kožných bunkách, hromadí sa aj v koži postihnutej akné. Kým akné sa dá zmierniť alebo odstrániť aj pravidelnou starostlivosťou o pleť, pri cyste je často potrebný chirurgický zákrok. 


Prečítajte si aj:

Ak idete jesť, nejedzte, ak ste už jedli, toto VIDEO nepozerajte: Len pre silné žalúdky


Po zverejnení videa sa preto ozvalo mnoho diskutujúcich, ktorí upozorňujú práve na to, že v žiadnom prípade by sa podobný zákrok nemal robiť doma a navyše neskúseným zdravotníkom. Lila a jej priateľ Aaron nemajú lekárske vzdelanie. Ak na svojom tele spozorujete podobné hrčky, ktoré nebolia, mali by ste rozhodne navštíviť lekára. Nasadí vám liečbu, prípadne cystu aj s púzdom chirurgicky odstráni. 

Upozornenie. Video nie je vhodné pre citlivé povahy, mohlo by spôsobiť nevoľnosť.

Viac o téme: LícePriateľkaCysta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu