Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Základný inštinkt modernej ženy - pleť v top forme

Sharon Stone Zobraziť galériu (6)
Sharon Stone

Písal sa rok 1992 a celý svet nehovoril o inom, ako o Sharon Stone. Scénka z filmu Základný inštinkt, kde si prehadzuje nohu cez nohu sa stala kultovým záberom, vďaka ktorému si zabezpečila „hollywoodsku nesmrteľnosť“. Bola krásna, tajomná, chladná a vášnivá zároveň. A ako kedysi, tak aj dnes púta pozornosť všade, kde sa objaví. A to si ani nemusí „akože zabudnúť“ obliecť nohavičky. Všetci jej totiž pozerajú do očí a na tvár.

Symbolom ženskej krásy sa stala vďaka  spomínanej snímke, a aj keď od jej vzniku uplynul už nejeden rok, Sharon Stone neustále púta pozornosť svojím zjavom. Nielen, že jej postava je v skvelej forme, ale aj jej pleť doslova žiari. Tá žena snáď nestarne, šeptá okolie vždy, keď sa herečka objaví v miestnosti. Tajomstvo pružnosti a krásy jej pleti je však výsledkom úžasného ošetrenia SKINBOOSTER.

Možno len mávnete rukou, že „ide len o ďalší z mnohých kozmetických trikov.“  Práve pre to, urobili s ošetrením SKINBOOSTER video, ktoré názorne „live“ ukazuje, ako vyzerá  pleť po aplikácii RESTYLANE SKINBOOSTER a ako bez neho. A za vzorku testovaných ľudí si vybrali 10 párov jendovaječných dvojčiat, kde vždy jednému z páru robili ošetrenie a druhému nie. Takto veru vyzerá dôveryhodný dôkaz, že ošetrenie ozaj funguje a pleť skutočne získava na pružnosti!

MUDr. Tatiana Hudáková dermatovenerologička na Klinike ENVY.
Zobraziť galériu (6)
MUDr. Tatiana Hudáková dermatovenerologička na Klinike ENVY.
MUDr. Zuzana Kožuchová dermatovenerologička a korektívna dermatologička, primárka oddelenia dermatológie kliniky ENVY.
Zobraziť galériu (6)
MUDr. Zuzana Kožuchová dermatovenerologička a korektívna dermatologička, primárka oddelenia dermatológie kliniky ENVY.

PROOF IN REAL LIFE – dôkaz v skutočnom živote

„Viem, že je dnes ťažké uveriť výsledkom esteticko-korektívnych ošetrení len na základe fotografie. Zábavný aj kozmetický priemysel sú veľmi dobre známe extrémnym upravovaním fotografií,“ nechala sa počuť ambasádorka tohto ošetrenia Sharon Stone s vysvetlením, že práve preto je toto ošetrenie a výsledný vzhľad demonštrovaný naživo.  To bol dôvod, prečo sa v Berlíne stretlo 200 zástupcov kozmetického priemyslu, aby si na vlastné oči v priamom prenose overilo to, o čom doposiaľ len čítali.  Priamo pred samotnou prehliadkou bolo vždy jedno z dvojčiat ošetrené SKINBOOSTER a druhé nie. Hostia tak mohli priamo na móle vidieť tú istú tvár s ošetrením a bez neho. A že bol rozdiel viditeľný voľným okom!  „Žiadny photoshop,   skutočná zmena pozorovateľná naživo!...Skutočný dôkaz....Skutočne prirodzené výsledky, „ ozývali sa nadšené hlasy odborníkov z rôznych kútov sveta hneď po prezentácii.

Viď video:

Prípravky Restylane Skinboosters totiž prinášajú úplne nový prístup k výžive kože. Sú vyvinuté špeciálne tak, aby bola zabezpečená jej hĺbková hydratácia. To znamená, že zvýšenie úrovne hydratácie vnútri kože sa prejaví dlhotrvajúcim zvlhčením a pozitívnymi zmenami na jej povrchu.  Všimnete si to vy aj vaše okolie, vaša koža bude pôsobiť sviežo a živo. Teraz máte možnosť odhaliť tajomstvo dlhodobej hĺbkovej hydratácie kože. „Skinbooster Restylane je určený všetkým ženám nad 3o rokov (samozrejme je to ošetrenie vhodné aj pre pánov). Ošetrenie je vhodné aj pre tých, ktorí majú problém so suchou pleťou, alebo pre pleť poznačenú jazvičkami po akné,“  vysvetľuje  MUDr.Zuzana Kožuchová z Kliniky Envy, kde práve jej rukami prechádzajú stovky spokojných pacientov s výsledkami Skinbooster Restylane. „Najčastejšie sa používa na ošetrenie tváre, ale materiál je vhodný aj na aplikáciu na oblasť krku,  dekoltu či chrbty rúk, kde býva pokožka najčastejšie dehydrovaná a poškodená slnkom,“ objasňuje odborníčka Kliniky Envy a prezrádza, že efekt vydrží pol roka až rok a má dokonca klientky, ktoré túto procedúru podstupujú raz za 4 mesiace. „Musím povedať, že ich pleť je skutočne viditeľne lepšia a kvalitnejšia. Je jasná, bez vrások a dámy dokonca nemajú potrebu sa natierať krémami.“

Zakroková miestnosť estetickej dermatológie na Klinike ENVY v Košiciach.
Zobraziť galériu (6)
Zakroková miestnosť estetickej dermatológie na Klinike ENVY v Košiciach.

Ošetrenia spočívajú v podaní viacerých veľmi tenkých injekcií do vybranej oblasti kože s cieľom postupne zlepšiť jej kvalitu a dopriať jej zdravý jas. Výsledky môžu byť viditeľné už po jedinom ošetrení, no  na dosiahnutie optimálnych výsledkov sa však odporúča absolvovať základný cyklus, ktorý pozostáva z 3 sedení s odstupom 2-4 týždňov. „Je to metóda  na rehydratáciu a rozžiarenie pokožky. Nedá sa porovnať s inými hydratačnými procedúrami u kozmetičky a už vôbec ju nemôžeme porovnávať s bežnými hydratačnými krémami,“ nedá dopustiť na úžasné ošetrenie Skinbooster MUDr.Kožuchová, ktorá ako sama hovorí, patrí medzi maximálne spokojné „užívateľky“ a nedá naň dopustiť.

Prípravky Restylane Skinboosters umožňujú postupnú zmenu kvality a pružnosti kože. Dodávajú jej prirodzený, ale viditeľne oživený vzhľad, ktorý vám budú veru všetci závidieť.

Modelka Mirka Luberdova pri obdobnom zákroku Vampire Facial.
Zobraziť galériu (6)
Modelka Mirka Luberdova pri obdobnom zákroku Vampire Facial.

MUDr. Kožuchová školí aplikáciu Skinboosters.
Zobraziť galériu (6)
MUDr. Kožuchová školí aplikáciu Skinboosters.

O klinike ENVY

ENVY Klinika estetickej medicíny je najväčšia klinika poskytujúca služby v oblasti zdravia a krásy na Slovensku. Centrála kliniky sa nachádza v Košiciach a jej ambulancie nájdete aj v mestách Bratislava, Prešov a Poprad. Už vyše 7 rokov patrí medzi vyhľadávané kliniky a jej služby ocenili mnohé známe slovenské a české osobnosti. V ponuke služieb kliniky nájdete ošetrenia a zákroky z oblasti: plastickej chirurgie, liposukcie, estetickej dermatológie, laserovej medicíny, lekárskej kozmetiky, interné oddelenie a oddelenie optimálnej výživy a regulácie hmotnosti.  Moderné prístrojové vybavenie, tím skúsených profesionálov a individuálny prístup sú samozrejmou súčasťou tohto zdravotníckeho zariadenia.

www.envyklinika.sk     www.vedakrasy.sk   recepcia@envyclinic.sk, kontakt: 0911 671 666

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu