Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rybár lovil blízko nudistickej pláže: Ozval sa výkrik, preboha, to čo chytil na udicu!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

AUGSBURG - Nemecký nudista Herbert Fendt bolestivo doplatil na svoje naturálne spôsoby. Počas teplého letného dňa si chcel zaplávať v jazere Kaisersee na juhu krajiny, ale vo vodách naňho zaútočil netušený "predátor". Stal sa obeťou chúlostivého omylu.

„Kričal som na rybára na brehu: Nevyťahujte, nevyťahujte!“ spomína Nemec, ktorému rybár na háčik zachytil penis. Zľakol sa, že rybár začne svoj „úlovok“ navíjať a nechcel si predstaviť, čo všetko by sa ďalej mohlo stať. Fendtovi sa, našťastie, podarilo doplávať až na breh bez veľkej ujmy, ale háčik si nedokázal sám uvoľniť. Do nemocnice musel ísť aj s háčikom, aby mu ho tam vytiahli, píše Augsburger-allgemeine.de.

Muž škrípal zubami, predpísali mu chránič: O 10 mesiacov sa udialo niečo hrozné v jeho rozkroku

Lekári nudistovi prirodzenie zachránili a mal by sa plne zotaviť. Najbližší týždeň si však v jazere nezapláva. Odborníci mu zakázali aj domáce sprchovanie. Podľa výpovede rybára nie je jazero oficiálne určené na kúpanie, preto by aj do budúcna mohlo byť pre nudistu kúpanie riskantné. Nudisti však rybárske jazero s obľubou využívajú, pretože je obkolesené živým plotom.

Rybár lovil blízko nudistickej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: RybárPenisNudista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu