Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Študentka ignorovala mladíka, ktorého jej našla zoznamka: Osudná chyba, vykľul sa z neho...

Mohol z nich byť pár Zobraziť galériu (2)
Mohol z nich byť pár (Zdroj: sita/ap/twitter)

LONDÝN - Dievčina, ktorej internetová zoznamka našla ideálneho partnera v podobe mladého športovca, tvrdí, že spravila osudnú chybu. Ignorovala totiž jeho správy a teraz to trpko oľutovala. Onen mladík sa stal olympijským víťazom.

Študentka, ktorá je známa len pod prezývkou sabwow, sa s užívateľmi Twitteru podelila o svoj príbeh. Pred časom sa zaregistrovala na zoznamku Tinder, ktorá jej odporučila plavca Josepha Schoolinga zo Singapuru. Dvojica si vymenila zopár správ, ktoré ale k ničomu neviedli. 

Alexander preletel polovicu sveta kvôli rande z internetu: Skutočnosť bola horšia ako zlý sen

Konverzáciu inicioval Joseph, ktorý študuje a trénuje v Texase. "Ahoj, ako to ide kráska?," napísal v apríli. Dievča odpovedalo. "Mám sa fajn, ty?" "Dobre, vďaka za opýtanie. Čo porábaš," odpísal mladík, no odpovede sa už nedočkal. 

Zo Schoolinga sa o pár mesiacov neskôr stala hviezda. Minulý piatok totiž na olympiáde v Riu vyhral zlato v plaveckej disciplíne sto metrov motýlik a nechal za sebou aj superhviezdu Michaela Phelpsa. 

Študentka ignorovala mladíka, ktorého
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP)

Keď sa to dozvedela sabwow, trpko zaplakala. Priznala, že ignorovanie Josepha bola obrovskou chybou. "To, že som neodpovedala na jeho správy, je mojím najväčším zlyhaním," okomentovala svoj prístup študentka Univerzity v Texase. 

"Prečo si mu, preboha neodpísala? Veď tak dobre vyzerá!," napísala jedna užívateľka, zatiaľ čo druhá podotkla, že zrejme premárnila svoju životnú šancu. Na druhej strane, keby si tí dvaja spolu aj začali nejaký románik, pravdepodobne by im vzhľadom na tempo a vyťaženie, ktorému Schooling ako vrcholový športovec čelí, nevydržal. 

Viac o téme: Internetová zoznamkaTinderOlympiáda v Riu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu