Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Polícia prehliadala podozrivú batožinu na VIDEU: Neuveríte, koho v nej žena (23) uväznila!

Moment prekvapenia! Zobraziť galériu (3)
Moment prekvapenia! (Zdroj: YouTube)

BRAZÍLIA - Len čo policajt rozopol kufor, vyliezlo z neho nečakané živé prekvapenie! V ženinom kufri sa ukrýval malý chlapec, ktorého prevážala 550 míľ z Ria do miesta svojho bydliska v Brazílii! Dôvod vás zarazí.

Policajti boli užasnutí, keď otvorili kufor, do ktorého Natasha Vitoriano Soutová napchala 11-ročného chlapca. Mužom zákona dal tip náhodný svedok, ktorý si všimol, že z batožiny trčala ľudská ruka. Dvadsaťtriročná žena usúdila, že chlapca z nepochopiteľných príčin „ustelie“ na ružovej deke v kufri. Ako dôvod uviedla chlapcovu prosbu, ktorý ju z „lásky k Bohu“ požiadal, aby ho prijala.

Mama s dieťatkom (2) zastavila v Galante stopárovi na FOTO: Počas jazdy nastal horor!

Dieťa oblečené v tyrkysovom tričku z batožiny okamžite vyliezlo po tom, ako nad ním stál policajt. Chlapec si sadol na  lavičku a čakal, čo sa bude diať. Nervózna žena sa polícii po chvíli priznala, že chlapca ukryla do kufra. Predtým ho údajne našla na ulici a chcela mu pomôcť. Chlapec sa jej mal zdôveriť, že bol zneužitý.

Polícia prehliadala podozrivú batožinu
Zobraziť galériu (3)

Polícia prehliadala podozrivú batožinu
Zobraziť galériu (3)

„Jeho matka je závislá na drogách. Rok strávil v adopcii nejakej rodiny, ktorá sa ho potom zbavila akoby nič,“ uviedla Soutová, ktorej podľa Globo TV hrozí za nezákonné privlastnenie a uväznenie dieťaťa dva až šesť rokov väzenia, zatiaľ však nepadlo obvinenie. 

Viac o téme: BatožinaKufor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu