Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Celý život žila v klamstve: FOTO Zistila to pri prezeraní rodinných fotografií

Silvina Martinezová Pintová Zobraziť galériu (2)
Silvina Martinezová Pintová (Zdroj: Foto: Facebook/Silvina Martinez Pintos )

MAL DER PLATA - Šok po 30 rokoch života zažila žena, ktorá nevinným prezeraním fotografií odhalila najväčšie rodinné tajomstvo. Jej milovaná mamička nebola tá, ktorá ju porodila. Snaha o nájdenie biologickej matky je silná a tridsiatnička Silvina verí, že pri hľadaní pomôže sila internetu.

Silvina Martinezová Pintová žila viac ako 30 rokov v klamstve. To odhalila prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Keď si jedného dňa prezerala fotky, všimla si, že jej mamička krátko pred tým ako sa mala narodiť nemala žiadne tehotenské bruško.

Celý život žila v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook/Silvina Martinez Pintos )

Po prekuknutí pravdy jej bolo priznané, že bola adoptovaná. Na základe tejto pravdy sa rozhodla využiť všetky dostupné možnosti pri hľadaní svojej biologickej matky. Výnimkou nebol ani Facebook, ktorému dáva najväčšie šance. Silvina priznala, že matku nehľadá preto aby ju súdila, jednoducho chce vedieť viac o sebe, svojej identite a jej živote. "Bolo veľmi ťažké dozvedieť sa pravdu. Vždy som mala podozrenie no tentokrát sa všetko potvrdilo. Neviem však žiadne ďalšie podrobnosti," priznala Silvina.

So svojim manželom má Silvina dve deti. Jedno sa podľa jej slov podobá na manžela  a mladší vyzerá vraj ako ona. "Čo ma ale zaujalo, na koho sa podobám ja. Je to veľmi sentimentálna záležitosť," vysvetlila. Či jej matke povedali, že je mŕtva alebo nie, nevie. Chce iba jedno, uzavrieť celú túto situáciu a naozaj nikomu nič nechce vyčítať. 

Silvinin facebookový odkaz znie

"Dobrý deň, nahrala som tento príspevok s tým, že moje sú na ňom moje fotky, na ktorých vyzerám ako moja biologická matka. Muž, ktorý je na fotkách je môj adoptívny otec. Narodila som sa v Trelew 27. marca 1985, iba nedávno som sa dozvedela, že som bola adoptovaná. Niekoľko dní po mojej adopcii ma rodičia vzali žiť do mesta La Plata, kde som žila 11 rokov, potom som sa presťahovala do mesta Mar del Plata, kde žijem aj v súčasnosti.Veľmi rada, by som spoznala ženu, ktorá ma porodila. Jediné informácie, ktoré poznám sú, že som sa narodila na Modelo clinic o 11:30 ráno. Moja biologická matka mala 16 rokov a lekár, ktorý bol pri pôrode sa volá Dr. Ricardo Carminatti. Chcela by som ju nájsť, nie však súdiť. Len chcem vedieť, kto to je, ako vyzerám, či mám bratov... a iba ju počúvať."

 

Viac o téme: MatkaŽenaAdopciaTajomstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu