Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Študentka (20) po príchode domov zažila šok: Pred dverami ležal feťák, odídem, len keď...!

Feťák nie a nie odísť preč
Feťák nie a nie odísť preč (Zdroj: Twitter)

DUNDEE - Mladá študentka zo Škótska sa nedávno posťažovala, že sa nemohla dostať dovnútra svojho bytu. Nie preto, že by nemala kľúče, alebo ju vytopili. Pred dverami sa jej totiž usídlil bezdomovec, ktorý bol ochotný pustiť ju ďalej len za poplatok.

Keď sa Lauren Rankinová v pondelok vrátila domov, čakalo na ňu nepríjemné prekvapenie. Pred vchodom, priamo na zemi, sa usídlil neznámy, zrejme drogovo závislý, mladík. Poprosila ho, aby sa zdvihol a odišiel, no ten jej šokujúco odpovedal, že tak spraví len vtedy, ak mu dá 80 libier. "Nemôžem sa dostať do bytu, pretože pred vchodom mi zaspal feťák a chcel odo mňa peniaze za to, že odíde preč. Milujem Dundee," okomentovala bizarný zážitok na Twitteri. 

Dvadsaťročná študentka marketingu a obchodu si s otravným mladíkom nevedela rady, a tak zavolala kolegovi, ktorý sa nachádzal neďaleko, aby jej prišiel na pomoc. Muža ešte raz požiadali, aby uhol, no ten si neustále niečo mrmľal popod nos. Nakoniec sa s ním dohodli, že sa pohne, keď mu dajú cigaretu. Uhol a Lauren sa konečne dostala domov. 

Viac o téme: BezdomovecFeťák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu