Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena prišla na letisko a neverila vlastným očiam: Stačil jediný okamih a zrútil sa jej svet

Milenka zažila verejnú hanbu Zobraziť galériu (2)
Milenka zažila verejnú hanbu (Zdroj: YouTube)

WENZHOU - Tomu sa hovorí byť v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Alebo že by to bolo naopak? Mladá žena zažila najväčší šok svojho života, keď na letisku stretla svojho mužíčka, ako si ruka v ruke vykračuje s inou. Nebolo jej viac treba a do sokyne sa pustila slovne aj fyzicky.

Číňanka veľmi nešťastným spôsobom zistila, že ju jej manžel podvádza. Keď bola na medzinárodnom letisku v provincii Zhejiang, zazrela tam svojho partnera v spoločnosti inej, očividne sa spolu chystali odletieť na dovolenku. Do paroháčky vstúpila taká zlosť, že sa okamžite vrhla na sokyňu v láske a dala jej jasne najavo, že vstúpila na územie niekoho iného. 

Žena prišla na letisko
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Okoloidúci ľudia vrátane samotného neverníka sa ženy snažili od seba odtrhnúť, no príliš sa im to nedarilo. Manželka vyťahala manželovu milenku za vlasy a chcela ju vyzliecť z trička, aby ju vystavila verejnej hanbe. 

Akonáhle sa video tejto potýčky objavilo na internete, strhla sa diskusia o tom, kto je vlastne na vine. Viacerí sa paradoxne postavili na stranu milenky s tým, že za neveru si môže samotná manželka. "Zbytočne na ňu zaútočila. Za to, že ju podvádza muž, si môže jedine sama," napísal jeden z užívateľov na stránke Toutiao. 

Viac o téme: LetiskoČínaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu