Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mužove najhoršie podozrenia sa potvrdili: Na manželku nasadil dron, VIDEO potupy zverejnil!

Neverná manželka so svojím záhadným milencom Zobraziť galériu (3)
Neverná manželka so svojím záhadným milencom (Zdroj: YouTube)

PENSYLVÁNIA - Nevera vo vzťahu je vždy bolestivá. V dnešnej rýchlej dobe plnej vymožeností je ťažké ju utajiť. Zažil to aj jeden muž, ktorý pre svoje podozrenie vymyslel niečo naozaj bláznivé. Svoju ženu prichytil pri záletoch pomocou dronu.

John Consiglio sa rozhodol pre veľmi nezvyčajné odhalenie manželkinej nevery. Podozrenie o jej údajnom mimomanželskom vzťahu mal už dlhšiu dobu. Nie raz sa snažil ju sledovať pri ceste do práce a prichytiť ju priamo pri čine. Nepodarilo sa to a tak sa rozhodol pre použitie dronu.

Mužove najhoršie podozrenia sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Podozrenie sa nakoniec potvrdilo. Video zachytáva stretnutie jeho manželky a neznámeho muža, ku ktorému si na sedadlo spolujazdca prisadla. Spolu potom odišli z parkoviska preč. John zábery svojej nevernej ženy zverejnil a vyslúžil si niekoľko podporujúcich slov.

Podvedený John Consiglio
Zobraziť galériu (3)
Podvedený John Consiglio  (Zdroj: YouTube)

John je so svojou ženou 18 rokov, majú spolu dve deti a takúto zradu zrejme nečakal. "Boli sme spolu 18 rokov, ale presne tu vidíte, ako idú všetky tie roky do p*dele," vyjadril sa zdrvený muž. Jeho žena je vraj veľmi znechutená zo správania svojho muža a z toho, že spoločné súkromie prepiera na verejnosti. Či ide o skutočný príbeh nie je na 100% isté, avšak takýto nepríjemný a ponižujúci zážitok by nechcel zažiť snáď nikto. 

Viac o téme: PodvodManželkaOdhalenieNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu