Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slováci, dnes si môžete užiť super popoludnie: Stačí spraviť jedinú vec a zažijete niečo skvelé

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Dnes poobede si budú môcť Slováci užiť super popoludnie s priateľmi alebo kolegami. Ak chcú, dostanú drink zadarmo a ešte ich k tomu aj odvezú domov. Čo sa to deje, určite sa pýtate. Čítajte ďalej.

V Bratislave sa dnes bude konať netradičná jednorazová akcia, ktorú organizujú značka Aperol a aplikácie Uber. Medzi 16,30 a 18,30 hod si budú môcť zákazníci cez aplikáciu Uber objednať zážitok UberAperitivo a užiť si popoludnie s blízkymi ľuďmi. Partnerský vodič zdarma privezie na miesto, ktoré si zákazník určí, barmana a ten namieša Aperol Spritz až pre dvanásť ľudí. Uber vás potom zavezie domov, pričom novozaregistrovaní používatelia aplikácie dostanú zľavu osem eur (pri stiahnutí musia zadať kód BEZPECNEUBEROM), používatelia aplikácie budú mať zľavu päť eur. Aperitivo Moment môžu ľudia zažiť aj na Corso Aperol na Magio pláži, ktorá sa v týchto termínoch: 

  • 21. 6. utorok
  • 28. 6. utorok
  • 6. 7. streda
  • 12. 7. utorok 

Slováci, dnes si môžete
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: topky)

Zmysel akcie spočíva v tom, aby si každý z nás doprial chvíľku oddychu po práci, po každodennom strese, ktorý v nej zažívame. "Ide o obdobu nášho zvyku "ísť na jedno" po práci a napríklad v Taliansku je neodmysliteľnou súčasťou dňa. Zmyslom je neformálne tráviť čas s kolegami a odreagovať sa po práci," vysvetlila brand manažérka značky Aperol pre SR a ČR  Eva Zakálová. 

Slováci, dnes si môžete
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Čo je vlastne aperitív?

Aperitív je nápoj s nízkym obsahom alkoholu, ktorý sa podáva 15 až 20 minút pred jedlom. Vyvoláva hlad a väčšiu chuť do jedla. Aperitív sa pil už v starovekom Ríme, aby sa tráviaci trakt pripravil na pôžitky z nadchádzajúcej hostiny. Časom sa z toho stala spoločenská a sofistikovaná záležitosť Aperitivo moment sa zvyčajne koná v bare v podvečerných hodinách a často predchádza spoločnej večeri. Ľudia popíjajú drink a zajedajú ho tzv. finger food, čiže rôznymi pochutinami, ako sú napríklad olivy, čipsy či jednohubky. 

Viac o téme: DrinkLetné osvieženie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu