Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TUI GOLF CUP 2016

Zobraziť galériu (26)
(Zdroj: TUI ReiseCenter Slovensko)

Kubánska noc sa tento víkend pod Tatrami začala už o 9,00 ráno a pokračovala celý deň víťaznými ováciami po kvalitných golfových úderoch, smiechom a dobrou náladou až do skorých ranných hodín.

Na 6. ročníkom prestížneho golfového turnaja TUI GOLF CUP 2016 sa zišiel rekordný počet 200 TOP klientov CK TUI ReiseCenter Slovensko. Cestovná kancelária je jedinou na Slovensku, ktorá sa každoročne golfovým turnajom poďakuje klientom za ich vernosť a dôveru . Golfový turnaj TUI GOLF Cup sa tradične konal v golfovom rezorte Black Stork, A PGA Golf Course, Veľká Lomnica a opäť ukázal nie len spokojnosť klientov so službami s TUI ReiseCenter, ale aj to, ako cestovná kancelária dokáže z klientov urobiť priateľov.

O nezabudnuteľnú tanečnú zábavu sa postaral kubánsky spevák Lazaro. Vďaka generálnemu partnerovi podujatia LIQUID BASED CYTOLOGY nechýbalo ani vynikajúceho jedlo, ochutnávka rumov Bacardi, vína Barton&Guestier a sektu Schlumberger.

Barmani mixovali tradičné kubánske kokteily Mojito, či Pina Coladu. Kým 80 hráčov bojovalo o hodnotné ceny , negolfistom vyplnil nádherný slnečný deň bohatý kultúrno – spoločenský program. K dispozícii malým či veľkým neboli iba golfoví tréneri, ale aj vizážistky z Mary Kay, voľný mali aj vstup do wellness centra hotela International, či jazdy najnovšieho modelu VOLVO XC90.

Jedinečnú atmosféru si hostia užili aj pri maľovaní karikatúr,  thajských masážach, či líčení s Mary Kay. Aj tohto roku odišlo zo špeciálneho programu „TUI deťom“ všetkých 27 ratolestí s medailami. K maximálnym golfovým výkonom prinútili hráčov aj hodnotné ceny pre víťazov. V kategórii HCP do 18,4 vyhral Vojtech Jaška, v HCP do 36 Martin Maček a v 9 jamkovej hre Magda Pospíšilová. Hlavnú cenu v tombole, dve spiatočné letenky aj s parkovaním vo Viedni, od hlavného sponzora podujatia leteckej spoločnosti Austrian Airlines, kdekoľvek v Európe, vyhrala Lucia z Bratislavy.

„ Radi lietame s Austrian airlines. Som celiatička a už nemajú problém ani s bezlepkovou stravou. Teším sa. Na Vianoce poletíme na Kanárske ostrovy. Vyhrala som aj 500 eurovú poukážku na elektrický golfový vozík a za symbolickú sumu vydražila dovolenku pre dvoch v luxusnom rezorte Beachcomber Paradis Hotel&Golf Club na Mauriciu, takže neľutujem, že som tu pre zranenie pri golfe prišla o koleno a ešte aj nevyhrala. No...  každý rok sa tu na turnaji zabavíme ako malé deti. Darmo, za tie dlhé roky nás CK TUI nikdy nesklamala. Ani na turnaji a ani turistickým servisom,“ vyznala sa spokojne dlhoročná klientka Lucia.

Charitatívny rozmer dáva TUI GOLF CUP dražba ručne vytvorených diel z limitovanej edície významnej umelkyne Gordana Glass. Výťažok poputuje Detskej fakultnej nemocnici na Kramároch . Gordana Glass vytvorila aj špeciálne umelecké diela, ktoré si odviezli víťazi jednotlivých kategórií. A to všetko už v povestnej TUI priateľskej atmosfére.

„ Nesmierne sa tešíme obrovskému záujmu našich klientov o 6. ročník TUI GOLF CUP 2016. Opäť ukázali ako si vedia užívať život a oddychovať. Ďakujeme im za ich celoročnú dôveru, ktorú nám prejavujú. Mnoho z nich sú už našimi priateľmi. Ďakujeme aj všetkým našim partnerom, bez ktorých by sme ďalší úspešný ročník nezorganizovali. Vďaka nim sme opäť posunuli latku kvality nášho golfového turnaja ešte vyššie, “ poďakovala všetkým Mariana Metwaly-Veiglová, riaditeľka CK TUI ReiseCenter Slovensko s.r.o.

Dôkazom toho, že turnaj patrí medzi vyhľadávané je aj to, že tohto roku ho podporil rekordný počet partnerov.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu