Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sen o luxusnej dovolenke v Karibiku sa rozplynul: Päťhviezdičkový hotel sa zmenil v SEXpeklo!

Gemma Khanová Zobraziť galériu (2)
Gemma Khanová (Zdroj: FB/Gemma Khan)

LONDÝN - Britská turistka tvrdí, že ju dvakrát sexuálne napadli počas pobytu v luxusnom stredisku v Dominikánskej republike. Gemma Khanová (25) uviedla, že prvýkrát sa jej dvaja miestni muži snažili dať dole bikiny, keď sa vracala z bazéna. Len o dva dni neskôr ju zamestnanec hotela pritlačil v predajni suvenírov a začal jej hladkať nohu. Podľa nej sa k nej správali, ako keby bola nejaký odpad a odvtedy sa bála vychádzať zo svojej izby.

Samantha (†23) si užívala najlepšiu dovolenku v živote: O pár hodín sa sama hlúpo zabila

Manažérka futbalového centra v Halesowene letela s tromi priateľmi na karibský ostrov, kde dovolenkovala v čase od 16. do 30. apríla. Cestovnej kancelárii zaplatili nemalé peniaze za pobyt v päťhviezdičkovom hoteli Be Live Collection Marien, ktorý má kasíno, štyri reštaurácie, štyri bary a nočný klub. Gemma Khanová uviedla, že ju nikto neinformoval o tom, že miestni môžu prichádzať cez víkendy do zariadenia.

Prvý sexuálny útok sa odohral, keď sa doslnila pri bazéne, obliekla si šortky a smerovala do svojej izby. Vtedy k nej pristúpili dvaja muži hovoriaci po španielsky. Jeden ju schmatol za nohavice a snažil sa jej rozviazať bikiny. Podarilo sa jej ho odstrčiť a zakričať na ochranku. Potom ho ešte udrela plážovou taškou a utekala do bezpečia. Keď sa zavrela konečne v súkromí svojej izby, cítila sa veľmi nahnevaná, pretože jej nikto nepomohol. Musela sa ubrániť sama.

O dva dni prišlo podľa jej slov k ďalšiemu incidentu, tentoraz zo strany zamestnanca hotela v predajni suvenírov. "Muž pristúpil a pritisol sa ku mne. Ustúpila som do rohu obchodu a on mi začal hladkať nohu. Potom mi ponúkol úplatok, aby som o tom mlčala," povedala Gemma pre Sunday Mirror.

Sen o luxusnej dovolenke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Gemma Khan)

Dievčina sa snažila o útokoch informovať aj cestovku, ale stretla sa s "prázdnym výrazom v tvári." Najprv jej dali vyplniť formulár a keď sa útok zopakoval, mala si zavolať na zákaznícku linku, kde hovorila s manažérom. Nič zásadné však nedosiahla. "Bola to nočná mora, najhoršia dovolenka, na akej som bola. Som stále naštvaná. Musela som tvrdo pracovať, aby som si to mohla dovoliť a dvaja muži nám to úplne zničili... a potom sa to stalo znova, len s pracovníkom z obchodu," dodala Gemma pre MailOnine.

Hrmiace vodopády i zátoka dračích smaragdov: Toto je 8 najúžasnejších vyhliadok sveta

Po návrate domov opäť napísala správu cestovnej kancelárii. Jej hovorca uviedol, že sa snažia skontaktovať so slečnou Khanovou a pokúšajú sa vyriešiť situáciu, ale zatiaľ bez úspechu. Jej skúsenosť v Dominikánskej republike ich mrzí a incidenty určite prešetria.

Viac o téme: DovolenkaDominikánska republikaGemma Khan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu