Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Živý Ken si kope vlastný hrob: FOTO katastrofy, jeho telo sa rozpadáva zaživa

Preplastikovaná tvár bez akejkoľvek mimiky Zobraziť galériu (4)
Preplastikovaná tvár bez akejkoľvek mimiky (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Rodrigo Alves má životný sen - stať sa živou napodobeninou panáčika Kena. Počas posledných dvanástich rokov utratil 300-tisíc libier (375-tisíc eur) za plastické operácie najrôznejšieho druhu. Posledný krok, ktorý sa týkal jeho nosa, sa mu ale nevyplatil. Jeho telo neprijalo implantovanú chrupavku a tkanivo sa mu začalo prepadať.

Tridsaťdvaročný Brazílčan Rodrigo, ktorý žije v Londýne, skončil v nemocnici po tom, ako sa mu začal rozpadávať nos. Nekróza totiž spôsobila, že sa mu v ňom vytvorila diera. Momentálne je hospitalizovaný v nemocnici v Malage, kde sa ho lekári snažia dať dokopy. 

Živý Ken si kope
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Už len pri letmom pohľade na mladíka musí byť každému jasné, že za zdravotné problémy, ktoré ho kvária, si môže jedine sám. Je totiž posadnutý plastickými operáciami, ktoré ho majú priblížiť k jeho vytúženej podobe bábiky Kena. Doteraz podstúpil už 42 zákrokov vrátane liposukcie, botoxu či implantátov brucha a brady, ktoré z neho urobili voskovú príšeru. Jeho posledná operácia nosa ale dopadla katastrofálne. 

Živý Ken si kope
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Matka piatich detí (42) na FOTO urobila zo seba terč ženských klebiet: Vyzerá ako...

"Pred tromi mesiacmi som podstúpil rekonštrukciu nosa, ale moje telo odmietlo novú chrupavku. Je to naozaj desivé. Mám kvôli tomu veľké problémy s dýchaním, pretože môj nos je úplne zablokovaný. V nozdre sa mi vytvorila diera a infekcia požiera nos. Ak sa ju lekárom nepodarí zastaviť, zožerie mi to celú tvár," obáva sa Alves. V nemocnici mu teraz každých osem hodín vnutrožilne podávajú antibiotiká v snahe infekciu poraziť. 

Živý Ken si kope
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Rodrigo je, zdá sa, nepoučiteľný. Už pred troma rokmi utiekol, takpovediac, zubatej z lopaty. Počas procedúry na vyplnenie bicepsov sa totiž vyskytli komplikácie a chemikálie, ktoré mali vyplniť jeho svaly, sa dostali do krvného obehu. Doktori ho vtedy varovali, že možno bude potrebná amputácia ruky. Varovné slová ale nezabrali. Steward len za posledný rok absolvoval ďalších dvadsať skrášľovacích zákrokov, za ktoré dohromady zaplatil 95-tisíc libier (119-tisíc eur). Operovať sa nechal v Iráne či na klinike v Beverly Hills. Ak sa pýtate, odkiaľ na to všetko má, tak vedzte, že plastiky financuje dedičstvom po svojich starých rodičoch, prácou v aerolinkách a príjmom z prenájmu domu, ktorý vlastní na juhozápade Španielska. 

Viac o téme: PlastikaKenRodrigo alves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu