Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ľudský Ken sa fotil holý: Pozrite, mám novú riťku!

Rodrigo Alves Zobraziť galériu (4)
Rodrigo Alves (Zdroj: profimedia.sk)

MARBELLA - Nič ho nezastaví! Rodrigo Alves (33) sa vo svete zviditeľnil ako živá verzia bábiky Ken. Na konte má 48 plastických operácií, za ktoré minul viac ako 420 tisíc eur. A hoci mu v minulosti neraz išlo o život, svojej vášňe sa nemieni vzdať. Bývalý stevard si dal najnovšie "vyrobiť" oblý zadok. A bez hanby sa ním pochválil svetu.

Preplastikované kreatúry Frenchy Morgan, Justin Jedlica a Rodrigo Alves sa v médiách nedávno pochválili, že plánujú vlastnú reality šou Plastics of Hollywood. Ako už napovedá názov relácie hlavnými "hviezdami" budú práve vyšie spomínaní maniaci. 

Takéto pomenovanie je na mieste. Veď len posledný menovaný - Rodrigo Alves podstúpil 48 plastických operácií. Pred viac ako troma rokmi utiekol hrobárovi z lopaty, keď sa mu počas vypĺňania bicepsov dostali chemikálie do krvného obehu. Zhruba pred rokom sa mu na tvári vyyrbila diera a v nej bola infekcia, ktorá priam požierala jeho nos.

Dnes má Rodrigo tváričku ako obrázok. A aktuálne sa pýši aj novým zadkom. Lekári mu ho vyplnili tukom, ktorý mu odsali zo stehien a chrbta. „Narodil som sa v Brazílii, ale nikdy som nemal zadok ako oni. Sú známi tým, že ich majú šťavnaté ako broskyne,” poznamenal pre Mail Online bývalý stevard. Podľa vlastných slov by takýto výsledok cvičením nedosiahol. „Mám hormonálnu poruchu a moje telo nechce budovať svaly,” dodal Roddrigo, ktorý neváhal ukázať sa v plnej kráse. Čo hovoríte na výsledok?

Rodrigo Alves sa pochválil novou riťkou.
Zobraziť galériu (4)
Rodrigo Alves sa pochválil novou riťkou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Rodrigo Alves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu