Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prielom v záhade mimozemšťanov v Roswelli? Vyšetrovatelia hovoria o bizarnom púštnom objave

Takto mala vyzerať pitva mimozemšťana v Roswelli. Zobraziť galériu (3)
Takto mala vyzerať pitva mimozemšťana v Roswelli. (Zdroj: Youtube/Raniere Sechini)

LONDÝN - Konšpirační teoretici tvrdia, že runové symboly a obrátená nacistická svastika by mohli naznačovať, že práve na týchto miestach v americkej púšti pristávali záhadní mimozemšťania. Webové stránky lovcov UFO sú plné nových podozrení po tom, čo boli urobené mysteriózne objavy prostredníctvom Google Maps.

Svastika, koncentračný tábor či mimozemšťania: Toto je letisko s najviac konšpiračnými teóriami

Legenda hovorí, že približne 70 míľ od Roswellu v Novom Mexiku havarovalo v júli 1947 UFO, ale americká armáda po ňom zahladila stopy. Nové znaky na zemi nájdené v týchto miestach prostredníctvom Google Maps svedčia podľa niektorých teoretikov o nacistických okultných symboloch. Už dlhé roky existuje konšpirácia o Hitlerovi a nacistoch, ktorí experimentovali s okultizmom, aby nadviazali kontakt s mimozemšťanmi na tajnej základni, napríklad v Antarktíde, ktorá podnietila špekulácie o novom objave.

Prielom v záhade mimozemšťanov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Google Maps, YouTube)

Pseudovedecký archeologický portál Ancient Origins uviedol: "Ľudia tvrdili, že tajomný symbol nájdený v blízkosti Roswellu je výsledkom nacistického okultizmu a dokonca aj uctievania mimozemšťanov, kvôli jeho blízkosti k Roswellu, kde došlo k jednému z najznámejších pozorovaní UFO v histórii." Podľa záverov webovej stránky však tieto vzory boli s najväčšou pravdepodobnosťou vyrobené americkým letectvom ako terč pre bombardéry. Nebolo by to po prvý raz, čo sa tak stalo.

Záhada okolo textov z Biblie odhalená: To, čo sme si o nich doteraz mysleli, nie je pravda

Prielom v záhade mimozemšťanov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Google Maps, YouTube)

Iní však veria, že symboly nájdené pri Roswelli sú oveľa staršieho dáta. Scott C. Waring, redaktor UFOsightingsdfaily.com, sa napríklad domnieva, že znaky poukazujú na skryté podzemné mimozemské základne a mali varovať hľadačov ropy pred vŕtaním na týchto miestach. Nie sú to teda vraj symboly Hitlerových nacistov, ale staroveké symboly Buddhu, ktorý znamená čisté dobro. O jeho slovách by sa dalo rozhodne polemizovať, informoval portál express.co.uk.

Viac o téme: MimozemšťaniaSvastikaRoswell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu