Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Čierny kruh vystrašil rodiny v Disneylande: Zjavil sa na oblohe mimozemský portál?

Návštevníkov Disneylandu vystrašil čierny kruh
Návštevníkov Disneylandu vystrašil čierny kruh (Zdroj: YouTube/Kyle Hawking)

KALIFORNIA/LONDÝN - Koncom apríla nahral Kyle Hawking na videoportál YouTube záznam zvláštneho úkazu, ktorý sa mu podarilo natočiť v zábavnom parku Disneyland v Kalifornii. Na nočnej oblohe sa totiž zrazu začal vznášať veľký čierny kruh, ktorý divákov poriadne rozrušil. Ako sa však zdá, konečne sa našlo rozumné vysvetlenie tohto podivuhodného javu.

Na oblohe plával podivný kruhový oblak: Fenomén má to najkúzelnejšie vysvetlenie

"Kráčal som v sprievode po hlavnej ulici v Disneylande a všetci okolo mňa zrazu začali dvíhať oči k nebu a ukazovali na tento strašidelný čierny kruh, vznášajúci sa nad nami. Bola to veterná noc, takže to nemohol byť dym. Všetci to sledovali v strachu a zmätku," uviedol podľa portálu express.co.uk muž, ktorý vraj takmer očakával, že sa v kruhu objaví mimozemský portál.

"Neveriacky sme to na zízali, je to tá najpodivnejšia vec, akú som kedy videl. Vytiahol som svoj telefón a urobil záznam, akonáhle som to zbadal, potom som to okamžite nahral na YouTube," dodal Hawking.

Vyšetrovatelia UFO však teraz prišli s oveľa pozemskejším objasnením tejto "paranormálnej" záhady. Podľa portálu ufoofinterest.org nejde naozaj o nič iné ako prstenec dymu spôsobený rozsiahlymi hasičskými prácami počas udalosti zvanej "World of Color", ktorá je oslavou úžasného sveta Walta Disneyho. Podobný úkaz sa pri tejto príležitosti totiž rovnako objavil aj minulý rok.

Viac o téme: UFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu