Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Minúty "plazivej" hrôzy: VIDEO Speváčka (†29) zrazu zomrela na javisku pred očami fanúšikov!

Posledné minúty popovej speváčky Zobraziť galériu (4)
Posledné minúty popovej speváčky (Zdroj: YouTube)

KARAWANG - Indonézska popová hviezda Irma Buleová (†29), ktorá pri svojich vystúpeniach rada využívala plazy, pokračovala so svojou šou ďalších 45 minút aj po tom, čo ju uhryzla kobra kráľovská. Mladá žena sa totiž domnievala, že nebezpečný živočích má vytrhané zuby. Napokon sa však pred divákmi zrútila a skonala na pódiu.

Krutá pomsta zlomeného otca: VIDEO Dramatický súboj skončil kruto, vinníka zabil holými rukami!

Irmu napadol jedovatý had pri vystúpení v dedine Karawang, v Západnej Jáve. Plazovi sa podarilo speváčku uhryznúť do stehna a vstreknúť jej smrtiacu látku do krvného obehu skôr, ako ho krotiteľ odniesol preč. Popstar pokračovala v speve ďalších 45 minút, kým sa dostavilo zvracanie a kolaps. Jej smrť v nemocnici už len potvrdili.

Minúty
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Ferland Octavion Auzura, ktorý bol v publiku, sa pre miestny portál vyjadril, že v polovici druhej piesne Irma šliapla hadovi na chvost a ten ju potom uhryzol do stehna. Speváčka, ktorá tiež v minulosti využívala pytóny, odmietla ponúknutý protijed. Polícia tvrdí, že incident je v štádiu vyšetrovania a žiada prítomných divákov o informácie.

Minúty
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Kobra kráľovská môže dorásť až do dĺžky piatich metrov a žije v Indii, juhovýchodnej Ázii a južnej Číne. Patrí medzi jedného z najnebezpečnejších hadov na planéte, množstvo toxínov uvoľnených pri jednom uhryznutí dokáže zabiť slona, ​​alebo 20 ľudí. Zvieratá sú však plaché, takže obvykle nehrozí nebezpečenstvo. Informoval portál dailymail.co.uk.

Minúty
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou

Viac o téme: KobraSpeváčka Irma Bule
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu