Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nájdite si prácu podľa znamenia

Ak uvažujete o zmene zamestnania, ktoré vám veľmi nevyhovuje, dajte sa inšpirovať hviezdami. Napríklad barani by boli úspešní v profesiách programátorov alebo architektov, raci sú zase výborní politici či učitelia.

Ryby


Ste predurčení na to, aby ste pomáhali druhým. Dá sa na vás spoľahnúť a dokážete ohúriť svojou povahou a milým prístupom (lekári, sociálni pracovníci, veterinári).

Vodnár


Vyznačujete sa inteligenciou. Máte technické nadanie a dokážete sa uplatniť v najmodernejších odboroch (matematici, technici a astrológovia).

Kozorožec


Ste pilní, presní a zodpovední. Za úspech ste ochotní bojovať hlava-nehlava. Najlepšie uplatnenie nájdete v pozíciách, kde môžete rozhodovať (ekonómovia, manažéri, prekladatelia).

Strelec


Milujete slobodu. Vzrušuje vás riziko. V kariére ste úspešní, pritom nemusíte ani veľa pracovať (scenáristi, vydavatelia, majitelia cestovnej kancelárie).

Škorpión


Presne viete, čo chcete. Máte bystrý úsudok a dokážete skvelo odhadnúť situáciu. Vďaka výrečnosti sa viete presadiť kdekoľvek (chirurgovia, kriminalisti, právnici).

Váhy


Inteligencia, doplnená umeleckými schopnosťami, je pre vás typická. Zamestnanie pre vás nie je to najdôležitejšie, chcete byť spokojní aj v súkromí (návrhári, vizážisti, herci).

Panna


Ste praktickí a trpezliví. No netúžite byť šéfmi. Oveľa radšej pozorujete, čo sa okolo vás deje (návrhári, lekári a plánovači).

Lev


Máte mnoho nápadov a navyše prirodzený talent na riadenie ľudí. Radi sa púšťate do náročných úloh a zvládate ich s prehľadom. Neznášate však intrigy a ohováranie (manažéri, diplomati, herci).

Rak


Ste vytrvalí a prácu zbožňujete, často sa stáva, že nemáte voľné víkendy. Prácu beriete zodpovedne. Keď sa pre niečo nadchnete, ste šťastní všade (historici, politici, makléri).

Blíženci


Dokážete si získať ľudí a presvedčiť ich o svojej pravde. Najšťastnejší ste vtedy, keď ste stredobodom pozornosti a môžete uplatniť svoju výrečnosť (moderátori, spisovatelia, právnici).

Býk


Ste spoľahliví, máte vlohy na ekonómiu a praktické uvažovanie. Túžite po pravidelnom príjme a v kríze dávate prednosť rozumnej diskusii pred hádkou (bankári, riadiaci pracovníci, fotografi).

Baran


Keď vás práca baví, peniaze nie sú prvoradé. Najspokojnejší budete v profesiách, kde sa môžete samostatne rozhodovať (programátori, architekti, producenti).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu